Διακοπές με περιορισμούς: Εναλλακτικές ιδέες για να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι με τον σύντροφό σου στην εποχή του Covid-19

16:42 21/7/2021 - Πηγή: iPop

Προφανώς όλοι θα προτιμούσαμε να ζήσουμε το καλοκαίρι μας χωρίς περιορισμούς και lockdown. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Covid για ακόμα μια χρονιά. Ίσως αυτό να σου στερήσει το ατελείωτο clubbing μέχρι το πρωί, μα δεν σημαίνει ότι θα περάσεις λιγότερο καλά αυτό το καλοκαίρι.

Ειδικά αφού θα πας διακοπές με τον σύντροφό σου. Στο πλαίσιο της παρέας τα πράγματα ίσως να δυσκολέψουν πιο πολύ γιατί οι ανάγκες είναι διαφορετικές, αλλά όταν μιλάμε για διακοπές με τον αγαπημένο σου, σου έχουμε ιδέες για να περάσεις εξίσου καλά αν όχι και καλύτερα. Δες πώς να εκμεταλλευτείς τις διακοπές με περιορισμούς!

1. Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι σουUnsplash

Τα party και τα club είναι σίγουρα διασκεδαστικά, αλλά τί καλύτερο από ένα ρομαντικό απόγευμα στην παραλία με τον αγαπημένο σου; Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο (ή πολύ κρασί), μία πετσέτα για να απλώσετε και ίσως λίγο φαγητό εάν θέλετε να το συνδυάσετε με picnic. Φροντίστε να πάτε την κατάλληλη ώρα για να προλάβετε το ηλιοβασίλεμα, με καλή διάθεση και όρεξη για να ζήσετε μια σκηνή βγαλμένη από ταινία.   

2. Εξερευνήστε το νησί, βρείτε μυστικές τοποθεσίες και εκμεταλλευτείτε το

Τα beach bar και οι γνωστές παραλίες είναι ωραίες μα δεν σου προσφέρουν την ίδια ευχαρίστηση με το να ανακαλύψεις ένα καινούριο απομονωμένο μέρος και να το κάνεις «δικό σου» με τον σύντροφό σου. Πολλές φορές οι πιο ερημικές παραλίες είναι και οι πιο όμορφες και σου προσφέρουν την μεγαλύτερη ηρεμία. Πόσο μάλλον αν βρείτε και ένα μέρος που δεν είναι κανένας άλλος και το έχετε όλο για τους δυο σας. Εκμεταλλευτείτε το με όποιο τρόπο μπορείτε να σκεφτείτε και σας υπόσχομαι ότι θα δημιουργήσετε αναμνήσεις τόσο όμορφες και μοναδικές, μόνο δικές σας.

Unsplash 3.Ύπνος ξεκούραση και χαλάρωσή

Είναι πολύ ωραίο στις διακοπές να μην έχεις συνέχεια πρόγραμμα και να μπορέσεις πραγματικά να ξεκουραστείς. Μην είσαι σε βιασύνη, ευχαριστήσου τον ύπνο, καθήστε αγκαλιά στο κρεβάτι, δείτε ταινίες και την αγαπημένη σας σειρά και σίγουρα θα περάσετε ποιοτικό χρόνο που δεν θα περιμένατε.

Unsplash4.Ρομαντικό δείπνο για 2

Ωραία τα ποτά και τα ξενύχτια, αλλά ένα ρομαντικό δείπνο με όμορφη θέα και όρεξη για συζήτηση είναι μια τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε ο ένας τον άλλον και τις στιγμές που ζείτε μαζί. Διαλέξτε την αγαπημένη σας κουζίνα, βρείτε το κατάλληλο εστιατόριο και αφεθείτε στην ατμόσφαιρα για μια βραδιά που θα σας θυμίσει το πρώτο ραντεβού.

Unsplash5.Βόλτες, φύση, μουσική και συζητήσεις

Οι διακοπές με περιορισμούς ίσως σου στερήσουν κάποια πράγματα, μα σίγουρα όχι τις βόλτες και την εξερεύνηση του νησιού. Βάλτε μουσική, καπέλο και τα αθλητικά σας και ξεκινήστε τις βόλτες στο νησί, και μιλήστε για ό,τι σας περνάει απ’ το μυαλό.

Unsplash

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Διακοπές με περιορισμούς: Εναλλακτικές ιδέες για να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι με τον σύντροφό σου στην εποχή του Covid-19 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα