Γονείς για πρώτη φορά η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος!

13:10 21/7/2021 - Πηγή: iPop

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου ένα υγιέστατο αγοράκι τη Δευτέρα 19/07 και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, αφού έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο του και βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην υπουργός Εργασίας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ γέννησε σε μαιευτήριο της Αθήνας ένα υγιέστατο αγοράκι τη Δευτέρα 19/7.

Η Έφη Αχτσιόγλου

και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους ανακοίνωσαν επίσημα τη σχέση τους κατά την προεκλογική περίοδο του 2019. Το Καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς, και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο, μιλώντας στο Rise Tv, η Έφη Αχτσιόγλου επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, απαντώντας στην ερώτηση «Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;». Η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Έχω σχέση με πολιτικό. Ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;», υπενθυμίζοντας πως ο σύντροφός της έχει βάλει υποψηφιότητα στην Α’ Αθήνας. Μάλιστα, εκείνο το Καλοκαίρι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Έφη Αχτσιόγλου είχαν κάνει μαζί διακοπές στο νησί της Κιμώλου.

Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο και να απολαύσει στο έπακρο αυτές τις πρώτες συναρπαστικές στιγμές με το παιδί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γονείς για πρώτη φορά η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα