Δεν είναι η πρώτη τους εμφάνιση! Πού έχουμε ξαναδεί τις παίκτριες του The Bachelor;

14:24 17/9/2020 - Πηγή: iPop

Κάπου σε ξέρω, κάπου σ’ έχω ξαναδεί είναι η φάση με τις παίκτριες του The Bachelor που διεκδικούν τον εργένη του σπιτιού. 

20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα, αν και έχουν μειωθεί, αφού μερικές δεν τον ενθουσίασαν αρκετά και δεν πήραν το πολυπόθητο τριαντάφυλλο. Από την πρεμιέρα είδαμε ότι οι γυναίκες “έπεσαν με τα μούτρα” πάνω στον εργένη του The Bachelor με τον ίδιο να δείχνει πρόθυμος να μιλήσει με όλες, αν και κάποιες φαίνεται

πως τον ενθουσίασαν περισσότερο από κάποιες άλλες.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό της Φαίης Σκορδά, αρκετές από τις κοπέλες που είδαμε στην πρεμιέρα έχουν ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση και πιθανότατα να έχουν πέσει κατά καιρούς στην αντίληψή σου.

Πού έχουμε ξαναδεί τις παίκτριες του The Bachelor;

Μπορεί ο Παναγιώτης Βασιλάκος να τις γνωρίζει τώρα για πρώτη φορά μέσα από το συγκεκριμένο ριάλιτι, όμως 8 από τις 20 υποψήφιες γυναίκες που θέλουν να “κλέψουν” την καρδιά του εργένη τις έχουμε γνωρίσει και μέσα από άλλα ριάλιτι ή εκπομπές της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια τη Σαμάνθα στα Καλλιστεία, την Εριέττα στο Ραντεβού με τον Μάρκο Σεφερλή, την Αναστασία στο GNTM, την Αντζελίνα στο Σκάσε και κολύμπα, My man can, την Μαριεύη στο GNTM, την Ντάρια στα Καλλιστεία, την Βίβιαν στο Shopping Star και την Έλενα στο Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου.

Μπορεί με μια απλή αναφορά να μην σου λένε κάτι, όμως βλέποντας το ρεπορτάζ του Πρωινού ίσως να θυμηθείς κι εσύ μερικές από τις κοπέλες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Όσα θες να ξέρεις για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον εργένη του The Bachelor του Alpha!

Το άρθρο Δεν είναι η πρώτη τους εμφάνιση! Πού έχουμε ξαναδεί τις παίκτριες του The Bachelor; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
εριεττα bachelor porn
Τυχαία Θέματα