Δε θα το πιστέψεις! Τα social media επιβάλλουν ξανά περιορισμούς στον Kanye West και ο ράπερ στρέφεται κατά του Zuckerberg

12:44 10/10/2022 - Πηγή: iPop

Δε θα το πιστέψεις! Για άλλη μία φορά το Instagram και το Twitter βάζει περιορισμούς στους λογαριασμούς του Kanye West και του διέγραψε «σημαντικά» posts. Τι έχει συμβεί με τον ράπερ και γιατί όλοι μιλούν για το νέο drama που δημιούργησε;

Όταν διαβάζεις το όνομα του Kanye West

σε άρθρο, να ξέρεις ότι δε σε περιμένουν και πολύ καλά νέα. Ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το κακό έχει παραγίνει.

Δε φτάνει που εμφανίστηκε σε επίδειξη με μπλούζα «White Lives Matter», κάνοντας ένα απογοητευτικό statement, έκανε bullying σε δημοσιογράφο μόδας της Vogue, τώρα έρχεται να τα βάλει και με τον Mark Zuckerberg επειδή του επέβαλλε περιορισμούς στα social media. Ποιος λες να βγει νικητής από αυτή την μάχη;

Συγκεκριμένα, το Hollywood Reporter  αποκάλυψε ότι οι περιορισμοί ήρθαν μετά την παραβίαση των πολιτικών δικαιωμάτων της πλατφόρμας «Jesus Is King» από τον ράπερ.

Ένας εκπρόσωπος της Meta επιβεβαίωσε τις εξελίξεις, αναφέροντας ότι η εταιρεία διέγραψε μια ανάρτηση από τον λογαριασμό Instagram του @kanyewest. 

O Kanye West εμφανίστηκε με αλεξίσφαιρο και ξέσπασε σε κλάματα στην πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση

Look at this Mark

How you gone kick me off instagram

You used to be my nigga pic.twitter.com/YQzjw01jur

— ye (@kanyewest) October 8, 2022

Μάλιστα, η πολιτική περιορισμών της Meta επιτρέπει στην εταιρεία να περιορίσει προσωρινά τον λογαριασμό μετά από επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αποτροπή αναρτήσεων, τα σχόλια ακόμη και την αποστολή μηνυμάτων.

Γιατί περιορίστηκε το Instagram του Kanye West;

Παραμένει άγνωστο τι οδήγησε τον Mark Zuckerberg να περιορίσει το Instagram του Kanye West, αλλά ο πρώην σύζυγος της Kim Kardashian μοιράστηκε αρκετές αναρτήσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Μια ανάρτηση περιλαμβάνει τη συνομιλία του West με τον Sean «Diddy» Combs με τη λεζάντα «Ο Ιησούς είναι Εβραίος». Αρκετοί θεώρησαν τη συγκεκριμένη κίνηση αντιεβραϊκή, με αποτέλεσμα το Instagram να διαγράψει το περιεχόμενο. Ο West ισχυρίστηκε ότι ο Diddy προέρχεται από Εβραίους, αναφέροντας την αντισημιτική θεωρία συνωμοσίας.

Ο ράπερ έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά όταν εμφανίστηκε σε μια συνέντευξη στο Fox News όπου κατηγόρησε τον Jared Kushner ότι κέρδισε χρήματα με τη διαμεσολάβηση των ισραηλινών.

Την επόμενη μέρα, η αμερικανική εβραϊκή κοινότητα μοιράστηκε το βίντεο  με τα αντισημιτικά σχόλια του ράπερ, κατηγορώντας τον ότι το χρησιμοποιεί σαν απληστία και έλεγχο.

Ο Kanye West θα ονομάζεται πλέον Ye – Η δικαστική αίτηση και η σημασία πίσω από το νέο του όνομα

Ο West μοιράστηκε επίσης μηνύματα που είχε με την Tremaine Emory σχετικά με τα σχόλιά του για τον Virgil Abloh ένα χρόνο μετά τον θάνατο του σχεδιαστή μόδας. Ο ράπερ αποκάλυψε ότι αντιπαθούσε τα έργα του Abloh, λέγοντας ότι τον ζήλευε.

Μετά τον περιορισμό που δέχθηκε ο Kanye West στο Instagram, o ράπερ αποφάσισε να στραφεί προς το Twitter όπου κι συνέχισε τις αναρτήσεις σχετικά με τους Εβραίους. Η πλατφόρμα τελικά μπλόκαρε τον λογαριασμό και την ανάρτηση με ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα που λέει: «Αυτό το tweet παραβίασε τους Κανόνες του Twitter».

Μέσα σε όλα αυτά, ο Kanye West κατηγόρησε, επίσης, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος είναι Εβραίος, για τον περιορισμό του Instagram

Να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο ράπερ χάνει τον λογαριασμό του στο Instagram. Τον Μάρτιο, ο λογαριασμός ανεστάλη για 24 ώρες αφού ο West μοιράστηκε ένα προσβλητικό σχόλιο εναντίον του Trevor Noah.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δε θα το πιστέψεις! Τα social media επιβάλλουν ξανά περιορισμούς στον Kanye West και ο ράπερ στρέφεται κατά του Zuckerberg εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kanye West,Zuckerberg