Χωρισμός… 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις

20:31 1/11/2014 - Πηγή: iPop

Ο χωρισμός ίσως είναι από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να περάσεις. Μόλις χώρισες και ο πόνος είναι αβάστακτος, μην ανησυχείς το ξεπεράσεις. Μέχρι τότε όμως πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα. Κάποια λάθη που δεν σε θα βοηθήσουν να προχωρήσεις.

Τι δεν πρέπει να κάνεις:Μην μείνετε φίλοι. Το να μένεις φίλος/η με την/τον πρώην σου ακριβώς μετά από το χωρισμό δεν θα βοηθήσει καθόλου. Αν θες να κρατήσεις αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου, έστω και φιλικά, πρέπει να περιμένεις να γιατρευτούν οι πληγές.Μην παρακολουθείς τα social
media. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα κοινωνικά δίκτυα είναι απαγορευτικά. Μην μπαίνεις κάθε τρεις και λίγο στο προφίλ του πρώην συντρόφου σου γιατί κάποια στιγμή μπορεί να δεις κάτι που να μην σου αρέσει καθόλου. Ας πούμε φωτογραφίες με άτομα που δεν ξέρεις και να υποψιαστείς ότι μπορεί να σε έχει αντικαταστήσει ήδη.Μην το ρίξεις στο ποτό. Σίγουρα θα βγεις 2-3 φορές και θα «καλμάρεις» το πόνο σου με λίγο παραπάνω αλκοόλ, όμως μην το παρακάνεις. Το αλκοόλ φαινομενικά μπορεί να καλύπτει τον πόνο σου αλλά δεν τον εξαφανίζει. Δεν θα καταφέρεις κάτι έτσι, μόνο αλλεπάλληλα hangovers και ίσως αποκτήσεις και πρόβλημα με το στομάχι σου.Μην ψάξεις κατευθείαν νέα σχέση. Αν και το άσμα λέει ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει , δεν ισχύει πάντα αυτό. Πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου λίγο χρόνο να ηρεμήσει. Και να αποβάλλεις το πόνο αλλά και να κάνεις την αυτοκριτική σου. Να σκεφτείς τι θέλεις από τη ζωή σου αλλά και από τις σχέσεις. Άρα το να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αμέσως δεν θα βοηθήσει.Μην πιστεύεις ότι αυτό που νιώθεις δεν θα περάσει ποτέ. Ένας μεγάλος χωρισμός από πολύ δυνατή σχέση, είναι αρκετά επίπονος . Είναι λογικό να νιώθεις χάλια και να τα βλέπεις όλα μαύρα αλλά αυτό το συναίσθημα δεν θα κρατήσει για πάντα. Απλά χρειάζεται χρόνος και υπομονή.

The post Χωρισμός… 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα