Τα ΑΤΜ γάλακτος τώρα και στη Θεσσαλονίκη

20:01 1/11/2014 - Πηγή: iPop

Παίρνεις το στικάκι (από τον αυτόματο πωλητή μπουκαλιών), το «φορτώνεις» με όσα χρήματα θέλεις και αγοράζεις υψηλής ποιότητας φρέσκο γάλα από τα ΑΤΜ γάλακτος. Σαν αυτό που έπιναν οι γιαγιάδες μας. Με πλούσια γεύση και υφή. Ακόμα και το light δεν υστερεί σε τίποτα. Και η τιμή του; Ασυναγώνιστη σε σχέση με την ποιότητά του.

1€ κοστίζει το λίτρο, 0,50€ το μισό λίτρο με στικάκι. Κατά 0,10€ παραπάνω το καθένα, αν δεν έχεις στικάκι και ρίξεις κέρματα.
Το στικάκι

συμφέρει όχι μόνο για τα 10 λεπτά διαφορά, αλλά και επειδή γλιτώνεις το να ψάχνεις ψιλά κάθε φορά.
Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θέλεις το γάλα σου σε πλαστικό (μιας χρήσεως) ή γυάλινο μπουκάλι (πολλών χρήσεων). Αν το αγοράσεις από το αντίστοιχο μηχάνημα κοστίζει 0,20€ το πλαστικό και 0,50€ το γυάλινο. Μπορείς όμως να παίρνεις το γάλα πηγαίνοντας το δικό σου (καθαρό) δοχείο.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη, αλλά για να σε βοηθήσει και να σου λύσει απορίες υπάρχει πάντα μια κοπέλα στα ΑΤΜ γάλακτος. Θα την αναγνωρίσεις απο το ειδικό μπλουζάκι που φοράει.

Μετά τη Λάρισα, όπου έγιναν ανάρπαστα τα ΑΤΜ γάλακτος, στα είχαμε δείξει στο People, ήρθαν και στη Θεσσαλονίκη.

Θα τα βρεις σε έξι σημεία για αρχή:
Στο κέντρο της πόλης, Αγίου Δημητρίου 93 και Πέλοπος 2, καθώς και Αλεξάνδρου Σβώλου 32.
Στην Καλαμαριά, Χηλής 2 και Μ. Χρυσάνθου.
Στους Αμπελόκηπους, Μ. Αλεξάνδρου και Φιλιππουπόλεως 77.
Στη Νεάπολη, Α. Παπανδρέου 140.
Στην Άνω Τούμπα, Γρ. Λαμπράκη 135 & Ιπποδρομίου.

Το γάλα συλλέγεται από τις φάρμες, παστεριώνεται και διατίθεται στους αυτόματους πωλητές σε λιγότερο από 24 ώρες, διατηρώντας αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του.

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς απαρτίζεται από 100 αγελαδοτρόφους από τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία και 55 φάρμες, ενώ ημερησίως παράγονται 120 τόνοι γάλακτος που αντιστοιχούν στο 10% της εγχώριας παραγωγής φρέσκου αγελαδινού γάλακτος.

The post Τα ΑΤΜ γάλακτος τώρα και στη Θεσσαλονίκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα