Δώσε τέλος στο φόβο της αποτυχίας

16:30 1/11/2014 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν στιγμές που τρέμεις ότι τα πράγματα δεν θα πάνε, όπως τα έχεις σχεδιάσει ή ακόμα και φανταστεί. Μην αγχώνεσαι! Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται την αποτυχία και είναι λογικό. Εμείς, όμως, που δε θέλουμε να απογοητεύεσαι βρήκαμε για εσένα τους τρόπους να διαχειριστείς την αποτυχία και σου τους παρουσιάζουμε.

Πώς να σταματήσεις να φοβάσαι την αποτυχία;Αναγνώρισε τον φόβο: Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τον εχθρό σου αν πρώτα δεν τον γνωρίσεις. Πρέπει, λοιπόν, να αναζητήσεις μέσα σου τι ακριβώς είναι αυτό που φοβάσαι και σε κρατά καθηλωμένο να τρέμεις.Δες γύρω σου: Πρόσεξε τους ανθρώπους
και κατανόησε ότι σε πολλούς από όσους ξέρεις και βλέπεις καθημερινά δεν στάθηκε αιτία μία αποτυχία για να τους κατακρεουργήσει και να τους υποβαθμίσει σαν προσωπικότητες. Όλοι κάνουμε λάθη, μερικές φόρες χάνουμε, άλλες κερδίζουμε αλλά πάντα έχουμε την ελπίδα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Κοίτα, λοιπόν, μπροστά! Άσε το παρελθόν και σκέψου ότι τα καλά έρχονται και είναι μπροστά σου.Ξεκαθάρισε και βαθμολόγησε τις σκέψεις σου: Γράψε όσα σκέφτεσαι και μόλις τελειώσεις αξιολόγησε τα βάζοντας μεγαλύτερο βαθμό σε αυτό το σενάριο που σε τρομάζει πιο πολύ από όλα τα υπόλοιπα. Διάβασε ξανά και ξανά τις σημειώσεις σου και με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να απομονώσεις όσα σε φοβίζουν αφού πρώτα τα εμπεδώσεις και τα αποδεχτείς.

The post Δώσε τέλος στο φόβο της αποτυχίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα