Χοιρινό κοκκινιστό στην κατσαρόλα να γλείφεις και τα δάχτυλά σου!

14:45 7/8/2020 - Πηγή: iPop

Μ’ αυτή τη συνταγή, το χοιρινό κοκκινιστό θα γίνει τόσο μαλακό που θα λιώνει στο στόμα! Μια πανεύκολη συνταγή που απαιτεί απλώς λίγο περισσότερο χρόνο, όχι από εσένα, απλά πρέπει να περιμένεις να βράσει το χοιρινό ώστε να μαλακώσει καλά.

Είναι από εκείνα τα φαγητά που δεν απαιτούν πολλά πολλά απ’ την πλευρά σου, απλά να βάλεις όλα τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα, να φτιάξεις τη γεύση με τα μπαχαρικά σου και

απλά να περιμένεις να γίνει!

Μπορείς να συνδυάσεις το χοιρινό στην κατσαρόλα με ό,τι συνοδευτικό θέλεις: Από πένες ολικής άλεσης, μέχρι κριθαράκι, κοφτό μακαρονάκι ή ρύζι!

Τα υλικά για το χοιρινό κοκκινιστό στην κατσαρόλα:1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες1- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα2 σκελίδες σκόρδο λιωμένεςΕλαιόλαδοΑλατοπίπεροΚύμινοΓλυκιά πάπρικαΚουρκουμά1 ποτηράκι κόκκινο κρασί3 κ.σ. ντοματοπελτέ2 φύλλα δάφνης1 κύβο λαχανικών ή βοδινού

Αυτά τα χοιρινά φιλετάκια με φασολάκια θα τα λατρέψεις

Πώς θα φτιάξεις το χοιρινό κοκκινιστό στην κατσαρόλα;Ξεκινάμε σοτάροντας σε μια μεγάλη κατσαρόλα το κρεμμύδι με το σκόρδο.Στη συνέχεια, προσθέτουμε το χοιρινό, και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας. Βάζουμε ποσότητες ανάλογα με τη γεύση μας.Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τον ντοματοπελτέ που έχουμε διαλύσει σε ποσότητα νερού, τόση ώστε να καλύπτει το φαγητό μας.Προσθέτουμε τα δαφνόφυλλα και τον κύβο.Αφήνουμε το φαγητό να βράσει και το χοιρινό να μαλακώσει για περίπου 1-1,5 ώρα σε μέτρια θερμοκρασία.Απολαμβάνουμε με το συνοδευτικό της επιλογής μας. Εμείς το δοκιμάσαμε με ζυμαρικά ολικής άλεσης!

Tip! Μπορείς να προσθέσεις στην κατσαρόλα και τα λαχανικά της επιλογής σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες και αυτή τη συνταγή:

Χοιρινό με λαχανικά στην κατσαρόλα!

Photo: foodfromportugal.com

Το άρθρο Χοιρινό κοκκινιστό στην κατσαρόλα να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα