Μπορώ να βγάλω και εγώ 100.000€ σε ένα χρόνο; Ναι! Και ο τρόπος είναι πιο εύκολος από αυτό που φαντάζεσαι

17:57 9/2/2022 - Πηγή: iPop

Πώς να βγάλω 100.000 ευρώ; Να μια ενδιαφέρουσα ερώτηση που βρήκα στο Internet και στάθηκε η έμπνευση για να γράψω το σημερινό άρθρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας θέλουν να μάθουν τρόπους, συνήθως εύκολους και χωρίς κόπο, για να βγάλουν πολλά χρήματα.Τι δράσεις όμως κάνουν προς αυτήν την κατεύθυνση; Η απάντηση είναι εύκολη, είναι απλά μαθηματικά. Και αν αυτό το νούμερο είναι ο στόχος σου για αυτόν τον χρόνο, αν δουλέψεις με σωστή μέθοδο μπορείς να το καταφέρεις και εσύ!

FreepikΠώς να βγάλω 100.000 ευρώ;

Δεν χρησιμοποιώ στην ερώτησή μου τη λέξη μπορώ για ένα λόγο. Γιατί δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορείς! Εννοείται ότι μπορείς και εσύ και εγώ. Δεν θα βάλω στη συζήτηση αυτή τις λέξεις επενδύσεις, μετοχές και τα κρυπτονομίσματα, αυτές τις λύσεις θα βρεις αν κάνεις την αναζήτηση αυτή στο google. Αν σε ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα μπορείς να τα αναλύσεις αργότερα. Τώρα πάμε να φύγουμε από τα 8.750.00€ που βγάζεις το χρόνο (αν υποθέσουμε ότι ο μισθός σου είναι 625,00€ το μήνα), και να πάμε στα 100.000€.

Πάμε να κάνουμε μαθηματικά! Τα 100.000€ είναι όντως πολλά χρήματα για τους περισσότερους ανθρώπους. Είναι λεφτά που βγαίνουν δύσκολα ή έτσι μας έχουν μάθει. Ας το πάρουμε όμως σαν ένα στόχο και όπως κινούμαστε με όλους τους στόχους, έτσι θα κινηθούμε και εδώ. Τα 100.000€ είναι χρήματα τα οποία είναι πολλά και γι’αυτό η καλύτερη λύση για να το κάνουμε να συμβεί είναι να το σπάσουμε σε κομμάτια. Δηλαδή:

100.000€-8.750€= 91.250€ (αφαιρώ τα ετήσια χρήματα από το μισθό της εργασίας). Τώρα αν από τα 91.250 € κάνω τη διαίρεση με τις 365 μέρες που έχει το έτος, 91.250/365= 250€. Άρα κάθε μέρα θα πρέπει να μπαίνουν στο ταμείο μου 250€ ώστε να έχω στο τέλος του χρόνου αυτό το νούμερο. Αν κάτσεις και τα συγκρίνεις, νομίζω ότι το 250,00€ δεν είναι τόσο τεράστιο όσο το 100Κ.

Με ποιον τρόπο;

Εκεί έξω την ώρα αυτή που μιλάμε υπάρχουν άνθρωποι που θησαυρίζουν στην κυριολεξία επειδή έχουν μια ιδέα μοναδική. Από ρούχα, υπηρεσίες, branding κλπ. Μιλάμε για μια εποχή που το πιο εύκολο είναι να γίνει γνωστό το προϊόν σου ή η υπηρεσία σου και να το πουλήσεις.

Στη δουλειά των 9-5 είναι εξαιρετικά δύσκολο να βγάλεις αυτό το νούμερο, πρέπει να έχεις τουλάχιστον 15 χρόνια προϋπηρεσία και να είσαι περιζήτητος στη δουλειά σου επειδή ξέρεις καλά το αντικείμενό σου και πάλι, υπάρχουν εκεί έξω πάρα πολλοί άνθρωποι που με όλες αυτές τις προϋποθέσεις που πάλι δεν φτάνουν αυτά τα νούμερα.

Βρες την ιδέα που θα γίνει το όχημά σου σε αυτήν τη διαδρομή. Τα 250,00€ που χρειάζεσαι τη μέρα, συνεπάγονται με 10 πελάτες που θα πληρώσουν κάτι που πουλάς για 25€ ή 5 πελάτες που θα αγοράσουν κάτι για 50€. Εσύ θα βρεις τι είναι αυτό που ξέρεις, που πουλάς που μπορείς να δώσεις εκεί έξω και οι άνθρωποι να πληρώσουν αυτά τα 25€ ή τα 50€ με χαρά για να λυθεί κάποιο πρόβλημά τους.

O Warren Buffett είχε πει: «Αν δεν βρεις έναν τρόπο να βγάλεις χρήματα ενώ κοιμάσαι, θα δουλεύεις μέχρι να πεθάνεις».

Η καλύτερη ώρα για να φυτέψεις ένα δέντρο ήταν πριν από 20 χρόνια. Η δεύτερη καλύτερη στιγμή είναι τώρα

Κινέζικη παροιμίαΔεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι αδύνατο

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι οι σωστές ερωτήσεις στον εαυτό σου. Να είσαι στοχευμένος προς τα εκεί. Αν σκέφτεσαι με ακρίβεια, καθημερινά και με συνέπεια μέχρι να έρθει η ιδέα που μπορείς να αξιοποιήσεις. Οι γνώσεις που έχεις, αυτό το μοναδικό προσόν ή προϊόν που μπορείς να δώσεις εκεί έξω και οι άνθρωποι να απολαύσουν χάρη σε εσένα!

Ζούμε στην εποχή που οι ιδέες διαδίδονται πιο γρήγορα και από το φως. Έχεις μια ιδέα ή μια γνώση που μπορείς να «διδάξεις» σε κάποιον; Βγες εκεί έξω και πούλα το, κάνε το γνωστό να το μάθουν όλοι. Μην ντρέπεσαι μη φοβάσαι, με σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε κρίνουν. Πόσες φορές δεν μας έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι να μας ρωτήσουν κάτι για τη δουλειά μας, δωρεάν. Εμένα τουλάχιστον άπειρες.

4 τρόποι να βγάλεις περισσότερα λεφτά από τη δουλειά σου-O τέταρτος θα σε εντυπωσιάσει

Η μεγαλύτερη αξία που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι ο χρόνος μας. Γιατί είναι κάτι που τελειώνει. Μην τον ξοδεύεις σε «δωρεάν» κοινωνικά δίκτυα που δε σου προσφέρουν τίποτα, μη τον ξοδεύεις σε δωρεάν υπηρεσίες και συμβουλές που κάποιος θα πάρει, θα χρησιμοποιήσει και μπορεί να βγάλει λεφτά. Πούλα το αυτό που ξέρεις. Μάζεψε τις ερωτήσεις που σου κάνουν και κάνε εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο youtube και μετά e-learning σε συνδρομητές ή ηλεκτρονικό βιβλίο και υπηρεσίες.

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι και αν το έχουν κάνει όλοι αυτοί που θαυμάζεις σήμερα, να ξέρεις ότι μπορείς και εσύ. Μην θαμπώνεσαι από το lifestyle τους, να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις και εσύ τα ίδια και να ψάχνεις τα 101 (δες τι σημαίνει αυτό στο Wikipedia) και όχι τα vlog καθημερινότητας και τα haul από τα ψώνια τους.

Αν ρωτάς και εσύ αν μπορείς να βγάλεις 100.000€ ή όσα χρήματα θες, να ξέρεις ότι μπορείς και είναι πιο εύκολο από όσο σκέφτεσαι. Κάθε μέρα που δεν το κάνεις, να ξέρεις ότι είναι δική σου ευθύνη, κάθε μέρα που περνά μπορείς να βγάζεις 250€ και παραπάνω φυσικά. Βρες με ποιον τρόπο θα το κάνεις εσύ και ξεκίνα δράση.

«Να είσαι τόσο καλός που να μην μπορούν να σε αγνοήσουν». Να γιατί θέλουμε να αγοράζουμε προϊόντα και υπηρεσίες που είναι πολύ ακριβά

Υ.Γ: Τα πολλά χρήματα, δεν θα σου λύσουν όλα τα προβλήματα της ζωής σου και το ξέρεις. Απλά θα κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή σου. Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι φταίνε τα χρήματα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μπορώ να βγάλω και εγώ 100.000€ σε ένα χρόνο; Ναι! Και ο τρόπος είναι πιο εύκολος από αυτό που φαντάζεσαι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα