Αξέχαστες κινηματογραφικές σκηνές σε παραλίες (Photos)

17:52 30/7/2020 - Πηγή: iPop

Ο καιρός είναι καυτός, δεν βλέπεις τη στιγμή να βουτήξεις στη θάλασσα και θέλεις κάτι που να μεταφέρει έστω το μυαλό σου στην παραλία; Βρήκαμε τις αξέχαστες κινηματογραφικές σκηνές σε παραλίες που έχουν αφήσει ιστορία!

Για να τιμήσουμε το καλοκαιράκι, θυμόμαστε τις σκηνές σε παραλίες από ταινίες που έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό μας και παίρνουμε δόσεις “δροσιάς” βλέποντας τις εικόνες, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα κάνουμε μια βουτιά και θα τα ξεχάσουμε όλα!

Πόσες απ’ αυτές τις ταινίες έχεις

δει;

Αξέχαστες κινηματογραφικές σκηνές σε παραλίεςMoonlight

Η σκηνή που ο Juan (Mahershala Ali) δίδασκε τον Chiron (Ashton Sanders) να κολυμπά, μαθαίνοντάς του να κρατά το κεφάλι του πάνω από το νερό, είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο συμβολικές και όμορφες σκηνές του Moonlight.

Live and Let Die

Ενώ ήταν εν πλω, η Rosie αποφάσισε να προσπαθήσει να σκοτώσει έναν απ’ τους συνεργάτες του James Bond. Ευτυχώς τίποτα κακό δεν συνέβη τελικά.

Furious 7

Υπάρχουν δύο βασικές beach scens στο Furious 7. Στην πρώτη, η ομάδα χαλαρώνει στις ακτές του Αμπού Ντάμπι αφού κατάφερε να σώσει την Ramsey. Στην άλλη, οι Dom (Vin Diesel) και Brian (Paul Walker) μοιράζονται μια τρυφερή στιγμή με τις οικογένειές τους στην παραλία, πριν απολαύσουν μαζί το ηλιοβασίλεμα για τελευταία φορά μαζί.

Die Another Day

Δεν έχουμε να πούμε πολλά γι’ αυτή την επική σκηνή με την Halle Berry να περπατάει στην παραλία και να μιλάει με τον Pierce Brosnan.

The Shawshank Redemption

Κρίνοντας από το ταξίδι των Andy (Tim Robbins) και Ellis (Morgan Freeman), η ελευθερία έχει πολύ γλυκιά γεύση όταν βρίσκεσαι στην παραλία.

The Notebook

Ενώ ζουν τον καλοκαιρινό τους έρωτα, η Allie (Rachel McAdams) και ο Noah (Ryan Gosling) αφιερώνουν λίγο χρόνο για να παίξουν στα κύματα. “If you’re a bird, I’m a bird!”.

Magic Mike

Ο Mike (Channing Tatum) φλερτάρει με την Brooke (Cody Horn) κατά τη διάρκεια μιας εξόρμησης στην παραλία, αλλά δυστυχώς χωρίς τις σέξι χορευτικές του κινήσεις.

Grease

Ο Danny (John Travolta) και η Sandy (Olivia Newton-John) ζουν τον απόλυτο έρωτα στην παραλία, σε μια αξέχαστη σκηνή!

Into the Blue

Ο Jared (Paul Walker) και η Sam (Jessica Alba) κάνουν το απόλυτο match σ’ ένα ειδυλλιακό μέρος!

Fool’s Gold

Αφού ανακαλύπτουν ένα στοιχείο που μπορεί να τους οδηγήσει στον χαμένο θησαυρό, ο Finn (Matthew McConaughey) και η Tess (Kate Hudson) περνούν μια περιπέτεια στην παραλία.

The Talented Mr. Ripley

Η Marge (Gwyneth Paltrow) απολαμβάνει τον ήλιο ενώ έχει δίπλα της τον Dickie (Jude Law).

The Beach

Καθώς ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη, ο Richard (Leonardo DiCaprio) καταλήγει σε ένα ερημικό νησί όπου ανακαλύπτει ότι τελικά δεν είναι μόνος…

Six Days Seven Nights

H Robin (Anne Heche) και ο Quinn (Harrison Ford) είναι δύο ναυαγοί σ’ ένα εξωτικό νησί… Θυμήσου τι γίνεται εκεί!

Dear John

O John (Channing Tatum) κρατάει την Savannah (Amanda Seyfried) όλη μέρα κοντά του ενώ βρίσκονται στην παραλία.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Στο υποσυνείδητο του Joel, τα πράγματα παίρνουν μια σουρεαλιστική στροφή όταν ο ίδιος (Jim Carrey) και η Clementine (Kate Winslet) βρίσκονται στην παραλία πάνω σ’ ένα… κρεβάτι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

8 σκηνές που μας έχουν στοιχειώσει (ρομάντζο αλερτ)

Photos: Everett Collection

Το άρθρο Αξέχαστες κινηματογραφικές σκηνές σε παραλίες (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα