Αποτοξίνωσε τον οργανισμό σου ακολουθώντας τις συμβουλές της Πόπης

19:07 14/10/2019 - Πηγή: iPop

Η αποτοξίνωση του οργανισμού είναι απαραίτητη για όλους μας. Κι εμείς την κάνουμε με την πιο «ανώδυνη» και γευστική συνταγή της Πόπης! Πώς; Δες το video παρακάτω!

Η αποτοξίνωση του οργανισμού είναι απαραίτητη και σου λύνει πολλά προβλήματα. Εσύ μπορεί με τη λέξη «αποτοξίνωση» να σκέφτεσαι διάφορα, αηδιαστικά, ξινά ροφήματα που δεν μπορείς να τα πιεις. Αλλά κάνεις λάθος.

Κάνουμε αποτοξίνωση, ακολουθώντας τις συμβουλές της δικής μας Πόπη!

Η συνταγή είναι πολύ απλή και φρόντισε να κάνεις μια κανάτα για να σου φτάσει. Γιατί

ναι… θα ζητήσεις και δεύτερο ποτήρι!

Τι θα χρειαστείς;

Μια κανάταΝερόΑγγούριΜένταlime

Πώς θα το φτιάξεις;

https://ipop.gr/wp-content/uploads/2019/10/sintagi-popis.mp4

Βάλε νερό σε μια κανάτα, κόψε τα αγγουράκια σε φετούλες, κόψε ένα lime και τοποθέτησέ τα μέσα στην κανάτα. Αν έχεις και λίγη μέντα, πρόσθεσέ τη στη συνταγή… θα γίνει και πιο γευστικό το ρόφημα!

Άλλες συνταγές για αποτοξίνωση του οργανισμού;

Αν πάλι δεν σε ενθουσίασε η συνταγή της Πόπης (κακώς), εμείς θα σου προτείνουμε και εναλλακτικές (αν και δεν θέλουμε να την πληγώσουμε).

Ρόφημα με μηλόξυδο

Ένα μείγμα με μηλόξυδο, χυμό λεμονιού και νερό είναι ιδανικό για να απαλλαγείς απ’ τα ανθυγιεινά βακτήρια στο σώμα! Μια κανάτα με νερό, λίγο μηλόξυδο, λίγο χυμό λεμονιού και το ρόφημα σου είναι έτοιμο!

Tip: Μπορείς να προσθέσεις λίγη stevia για μια υπέροχη γεύση!

Ρόφημα με πιπέρι καγιέν

Το συγκεκριμένο ρόφημα είναι λιγάκι πιο spicy αλλά είναι εξίσου θαυματουργό!

Για αυτή τη συνταγή θα χρειαστείς πιπέρι καγιέν, χυμό λεμονιού, μηλόξυδο, φρέσκο τζίντζερ και λίγες σταγόνες stevia. Αυτό το ρόφημα θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σου και θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου.

Διάβασε τους τρεις κανόνες για αποτοξίνωση!

Γιατί να κάνεις αποτοξίνωση;

Το νερό με λεμόνι αλλά και όλα από τα παραπάνω ροφήματα σε βοηθούν:

Να χάσεις βάροςΝα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σουΝα είσαι ενυδατωμένοςΝα σταματήσεις τις λιγούρεςΝα έχεις λαμπερό δέρμαΝα είσαι υγιήςΝα χαλαρώσεις απ’ το άγχος της καθημερινότηταςΘα νιώσεις καλύτερα

Όταν αποτοξινώνεις τον οργανισμό σου νιώθεις ότι ξυπνάς, νιώθεις ζωντανός, χαρούμενος και γεμάτος ενέργεια! Αν έχεις ήδη συμπτώματα όπως κόπωση, απώλεια μνήμης, αλλεργίες, πεπτικά προβλήματα, αλλεργίες και πονοκεφάλους, τότε η αποτοξίνωση είναι αυτή που χρειάζεσαι.

Απώλεια βάρους

Χάνεις βάρος. Χάνεις βάρος γιατί ενεργοποιείς τον μεταβολισμό σου, σταματάς τις λιγούρες, έχεις περισσότερη ενέργεια και γυμνάζεσαι περισσότερο. Θα νιώσεις ότι «καθαρίζει» το σώμα σου.

unsplash/bruce marsΚαλύτερη σεξουαλική ζωή

Οι ορμόνες του σεξ, η τοξικότητα και μια υγιής ισορροπία της ινσουλίνης είναι πιο στενά συνδεδεμένες απ’ όσο νομίζουμε. Θεωρούμε ότι η σεξουαλικότητα και όλα αυτά που τη συνοδεύουν φθείρονται με την ηλικία. Δεν συμβαίνει ακριβώς έτσι όμως!

Οι κακές συνήθειες όπως το ποτό και το κάπνισμα, η έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες και το χρόνιο στρες, μειώνουν την ισορροπία των ορμονών του σεξ. Όταν αποτοξινώνεις τον οργανισμό σου, αποβάλλεις τις τοξίνες – συμπεριλαμβανομένης της ζάχαρης – που δημιουργούν ορμονικές ανισορροπίες και προκαλούν όλεθρο στον μεταβολισμό σου!

Κίνητρα και ενέργεια

Όταν κάνεις αποτοξίνωση, εξετάζεις τις σκέψεις σου και τα πιστεύω σου με τρόπο που δεν το αντιλαμβάνεσαι. Μια αποτοξίνωση θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα, να είσαι και να δείχνεις πιο υγιής, να έχεις περισσότερη ενέργεια, απώλεια βάρους και να νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά!

Θα νιώθεις ότι έχεις περισσότερο κίνητρο να κάνεις πράγματα, αφού θα νιώθεις σαν να σου έχει φύγει ένα βάρος από το σώμα και το κεφάλι!

Διαβάστε επίσης:

Απόλαυσε ένα μπάνιο μ’ αυτό το συστατικό για αποτοξίνωση του σώματος

Το άρθρο Αποτοξίνωσε τον οργανισμό σου ακολουθώντας τις συμβουλές της Πόπης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα