Απολαυστικά noodles με κιμά και μπρόκολο!

14:27 17/11/2019 - Πηγή: iPop

Συνταγή για απολαυστικά noodles με κιμά και μπρόκολο που θα λατρέψει όποιος κι εάν κάτσει στο σημερινό σου τραπέζι. Ένα ιδιαίτερα νόστιμο πιάτο που αξίζει να μπεις στον κόπο να ετοιμάσεις.

Γι’ αυτή τη συνταγή θα χρειαστείς συνολικό χρόνο 25 λεπτά, ενώ οι μερίδες που βγάζει είναι τέσσερις, εάν θέλεις περισσότερες απλά πρόσθεσε μεγαλύτερη ποσότητα στα παρακάτω υλικά.

Τι θα χρειαστείς για τα noodles με κιμά;4 κουταλιές της σούπας σάλτσα στρειδιών3 κουταλιές
της σούπας βούτυρο1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο4 σκελίδες σκόρδο1/2 κιλό κατεψυγμένο ψιλοκομμένο μπρόκολο220 γρ. spaghetti4 φρέσκα κρεμμύδιανιφάδες κόκκινης πιπεριάςΠώς θα φτιάξεις τα noodles με κιμά;Συνταγή:Λιώνουμε 2 κουταλιές βούτυρο σε ένα μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια προσθέτουμε σε αυτό τη σάλτσα στρειδιών, τη σάλτσα σόγιας, την καστανή ζάχαρη και το σησαμέλαιο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε στην άκρη.Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά μας για περίπου 7 λεπτά και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.Παράλληλα, σε ένα τηγάνι λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και προσθέτουμε σε αυτό τον κιμά. Τον μαγειρεύουμε για περίπου 5-7 λεπτά.Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το προσθέτουμε στο τηγάνι με τον κιμά. Τα αφήνουμε στη φωτιά για τουλάχιστον 1-2 λεπτά ακόμη.Στη συνέχεια, προσθέτουμε στο τηγάνι το μπρόκολο και σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί για λίγα λεπτά ακόμη, μέχρι να λιώσει τελείως το μπρόκολο που είχαμε στην κατάψυξη.Μόλις είναι έτοιμα, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να συνδυαστούν μεταξύ τους.Συνεχίζουμε να τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά ακόμη και στο τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα με το βούτυρο και τη σόγια.Κόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε μαζί με τις νιφάδες κόκκινης πιπεριάς πάνω απ’ τα ζυμαρικά ακριβώς πριν τα σερβίρουμε.Δες κι αυτό:

Noodles με κοτόπουλο και λαχανικά

Photo: budgetbytes.com

Το άρθρο Απολαυστικά noodles με κιμά και μπρόκολο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα