Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/11/2019)

08:00 17/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/11/2019):Κριός

Συναισθηματικά πιεσμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η

όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει να νιώσετε συναισθηματικά εξαρτημένοι. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να πυροδοτήσει εντάσεις τόσο στις οικογενειακές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις.

Ταύρος

Σε τεντωμένο σκοινί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε ότι θα περπατήσετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρα η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να μπείτε στην διαδικασία και να αλλάξετε αρκετά από τα μελλοντικά σας πλάνα. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να σας φέρει αντιμέτωπους με τους εσωτερικούς σας φόβους.

Δίδυμοι

Το απόλυτο έλεγχο των αγαπημένων σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θέλετε να έχετε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρα η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσει να ασκήσετε πιεστικό έλεγχο στους δικούς σας ανθρώπους δημιουργώντας τους συναισθηματικές και οικονομικές εξαρτήσεις. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό/ ή σας σύντροφο.

Καρκίνος

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, κάθε άλλο παρά ευχάριστος θα είναι σήμερα για εσάς τους Καρκίνους. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι  από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να προχωρήσετε στην αναγέννηση της σχέσης σας με τον / την σύντροφο σας. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο σας  με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Λέων

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να μεγεθύνει το εσωτερικό σας άγχος με αποτέλεσμα αυτό να φανεί στην συμπεριφορά σας.

Παρθένος

Προσεχτικοί με τις εκφράσεις σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει την ανάγκη να προχωρήσετε σε σχέσεις εξάρτησης με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε πιο επιθετικά.

Ζυγός

Για γερούς λύτες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να αλλάξετε ουσιαστικά την εικόνα σας. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να βλάψουν την εικόνα σας.

Σκορπιός

Από τους πιο ευνοημένους της σημερινής ημέρας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των φίλων σας. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να δημιουργήσει άγχος για το μέλλον.

Τοξότης

Αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να μεγεθύνει τους φόβους σας για το μέλλον των οικονομικών σας υποθέσεων. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Αιγόκερως

Κάθε άλλο παρά εύκολη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για τις σχέσεις σας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει με ιδιαίτερα πιεστικό τρόπο να μεταμορφώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να  σας παρασύρει σε αντιδράσεις για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσετε.

Υδροχόος

Αυτό που σίγουρα δεν σας αρέσει, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι η ρουτίνα της καθημερινότητας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να αλλάξετε ριζικά την καθημερινότητα σας, μιας και αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα τέλμα. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να σας κάνει δογματικούς.

Ιχθείς

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να περάσετε από μικροσκόπιο τις φιλικές σας σχέσεις. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να μεγεθύνει τους υποσυνείδητους φόβους σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα