Μωβ φωταγωγήθηκε ο Λευκός Πύργος για τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα

21:24 16/11/2019 - Πηγή: iPop

Μωβ φωταγωγήθηκε ο Λευκός Πύργος για τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας που καθιερώθηκε την 17η Νοεμβρίου. 

Μωβ φωταγωγήθηκε ο Λευκός Πύργος το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας που καθιερώθηκε την 17η Νοεμβρίου και γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 2008.

Το πιο αναγνωρίσιμο αξιοθέατο της Θεσσαλονίκης «βάφτηκε» το βράδυ του Σαββάτου στα μωβ,

με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τις προκλήσεις και τις συνέπειες της πρόωρης γέννησης παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη εκδήλωση απ’ το «Ηλιτόμηνον». Σημειώνεται ακόμη ότι μωβ «βάφτηκαν» και άλλα μνημεία και δημόσια κτίρια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για φέτος το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας είναι: «Γεννημένος πολύ νωρίς. Παρέχοντας τη σωστή φροντίδα, στη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Borntoosoon#ilitominon#wpd2019#PrematureBirths#HealthyMomHealthyBaby#preemie#miraclebaby#preemiepower#prematurebaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ilitominon (@ilitominon.gr) στις 16 Νοέ, 2019 στις 10:06 πμ PST

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ακόμη ότι το Ηλιτόμηνον, για την επίτευξη του σκοπού του, διοργανώνει και υποστηρίζει κοινωνικές, επιστημονικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που συμβάλλουν στην προώθηση και επίλυση των ιατρικών και κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων των οικογενειών με πρόωρα νεογνά. Ανήκει στο δίκτυο οργανώσεων γονέων από όλη την Ευρώπη που δρουν συντονισμένα με το EFCNI, το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Φροντίδα των Νεογνών, και διεκδικούν από την Ε.Ε. τη θέσπιση ενιαίων εθνικών κατευθυντήριων οδηγιών με τις οποίες να διασφαλίζεται η παροχή κατάλληλης φροντίδας σε όλες τις εγκύους, τα νεογνά και τα πρόωρα βρέφη.

Διαβάστε ακόμη:

Ας μιλήσουμε επιτέλους για τις πρόωρες γεννήσεις

Photo: Instagram/@ilitominon.gr

Το άρθρο Μωβ φωταγωγήθηκε ο Λευκός Πύργος για τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα