Τι μπορείς να κάνεις για να «σπάσεις» τη ρουτίνα όταν συγκατοικείς;

19:06 3/12/2019 - Πηγή: iPop

Εάν εσύ και ο σύντροφός σου μένετε μαζί εδώ και καιρό, μερικές φορές μπορεί να σκέφτεσαι ότι σας παρασέρνει η καθημερινότητα και δεν κάνετε πολλά πράγματα μαζί, εκτός απ’ το να λιώνετε στον καναπέ, να τρώτε μαζί και να κάνετε σεξ! Τι μπορείς να κάνεις για να «σπάσεις» αυτή τη ρουτίνα και να κάνετε κάτι διαφορετικό; Παρακάτω θα δεις μερικές ιδέες για να κάνεις δραστηριότητες με τον σύντροφό σου ακόμα και μέσα στο σπίτι!

Στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι φαντάζεσαι και μέσα σ’ αυτά να περιλαμβάνεται και το σπίτι! Δεν είναι κάθε μέρα για έξω και

ειδικά τον Χειμώνα πολλοί από εμάς προτιμάμε να μένουμε στη θαλπωρή του σπιτιού μας απ’ το να βγαίνουμε. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα ρουτινιάσουμε και θα κάνουμε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα.

Εκμεταλλέυσου το γεγονός ότι προς το παρόν δεν έχετε οικογενειακές υποχρεώσεις και είστε οι δυο σας κι απόλαυσε αυτή την περίοδο της συγκατοίκησης όσο περισσότερο μπορείς!

Ιδέες για να κάνεις δραστηριότητες με τον σύντροφό σου στο σπίτιΓυμναστική

Εάν οι δουλειές σας είναι απαιτητικές και γυρίζετε και οι δυο κατάκοποι κάθε μέρα απ’ τη δουλειά, το πιο πιθανό είναι πως δεν έχετε εντάξει στο πρόγραμμά σας τη γυμναστική. Όμως, αυτό είναι λάθος και με το να κάνεις γυμναστική με τον σύντροφό σου θα έχεις διπλό όφελος: Αφενός θα διατηρήσετε και οι δύο το σώμα σας σε μια καλή φυσική κατάσταση κι αφετέρου θα κάνετε κάτι μαζί.

Δεν χρειάζονται πολλά για να ξεκινήσετε, απλά ένα video στο YouTube και τα στρωματάκια της γυμναστικής σας! Στο τέλος της προπόνησης θα νιώθετε και οι δύο καλύτερα και θα ξεκολλήσετε απ’ το καναπέ!

Dinner party

Προσκαλέστε φίλους σας και κάντε ένα dinner party! Μπορεί ο κάθε φίλος σας να φέρει μαζί και το ταίρι του και φυσικά να προσκαλέσετε και τους single φίλους σας για να γνωριστούν! Βάλτε όλοι τα καλά σας, μαγειρέψτε και απολαύσετε το δείπνο σας γύρω από ένα τραπέζι με τη συνοδεία ενός καλού κρασιού.

Φτιάξτε τα αγαπημένα σας cakes!

Και λέμε cakes γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτιάξετε μόνο ένα! Για ποιο λόγο άλλωστε ο Άκης ανανεώνει καθημερινά τη λίστα με τις συνταγές του; Για να παίρνουμε έμπνευση! Διαλέξτε τα cakes που θέλετε να δοκιμάσετε, βάλτε τις ποδιές σας και ετοιμαστείτε για μαγειρική και παιχνίδι!

Αλλάξτε μαζί πράγματα στο σπίτι

Μπορεί κάποια πράγματα στη διακόσμηση του σπιτιού να τα έχετε βαρεθεί ή να μην σας άρεσαν ποτέ. Τι καλύτερο απ’ το να μπείτε στο αγαπημένο σας e-shop και να δείτε ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας; Κοιτάξτε ποιες γωνιές του σπιτιού θέλετε να αλλάξετε, βγάλτε budget και ξεκινήστε να βγάζετε πλάνο!

Δες ακόμα:

5 πράγματα που μπορείς να κάνεις εάν νιώθεις ότι ο γάμος σας ρουτινιάζει

Photo: Vera Arsic/ Pexels

Το άρθρο Τι μπορείς να κάνεις για να «σπάσεις» τη ρουτίνα όταν συγκατοικείς; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα