Απίστευτοι και όμως αληθινοί- Γι΄αυτούς τους λόγους μπορεί να έχεις ξηροδερμία στο πρόσωπο

11:11 26/1/2016 - Πηγή: iPop

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχεις ξηροδερμία στο πρόσωπο σου και δεν μπορείς να καταλάβεις το λόγο. Εμείς, λοιπόν, είμαστε εδώ και θα σε βοηθήσουμε να δεις τι συμβαίνει και φυσικά να βρεις λύσεις για να την αντιμετωπίσεις.

Τι μπορεί να φταίει για την ξηροδερμία στο πρόσωπο;Ο οργανισμός σου έχει αφυδατωθεί αφού δεν καταναλώνεις σχεδόν καθόλου υγρά. Σταματά αυτή την κακή συνήθεια και πιες νερό. Με το που θα αλλάξεις τρόπο ζωής, θα δεις πόσο διαφορετικά θα νιώσεις.
Καπνίζεις; Το κάπνισμα χωρίς να το καταλαβαίνεις ταλαιπωρεί την επιδερμίδα σου. Αφυδατώνει τον οργανισμό σου και μειώνει την
ελαστικότητα του δέρματος.
Φταίει το κρύο: Οι χαμηλές θερμοκρασίες και φυσικά το χιόνι, επηρεάζει πολύ την επιδερμίδα σου. Ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να τρέφεσαι σωστά και να ενυδατώνεις το δέρμα σου βάζοντας κρέμα συνεχώς.
Βάφεσαι πολύ: Τα πολλά προϊόντα με τα οποία φορτώνεις το πρόσωπο σου μπορεί να φταίνε. Οπότε, αυτό που σε συμβουλεύουμε να κάνεις είναι να βάφεσαι όσο λιγότερο μπορείς, τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα για να δεις αν σε επηρεάζει.
Συμβουλή!

Μην περιμένεις η κατάσταση να αλλάξει από μόνη της, αλλά πάρτην στα χέρια σου. Ξεκινά να φροντίζεις τον εαυτό σου περισσότερο και πρόσεχε την επιδερμίδα σου πιο πολύ από ποτέ. Να θυμάσαι κάτι. Αν δεν προσέχεις και η ξηροδερμία προχωρήσει μπορεί το πρόβλημα σου να γίνει ακόμα μεγαλύτερο.

The post Απίστευτοι και όμως αληθινοί- Γι΄αυτούς τους λόγους μπορεί να έχεις ξηροδερμία στο πρόσωπο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα