Απ’ το Κολοκοτρωνίτσι στην… Αθήνα: Πού είναι το Καφέ της Χαράς;

17:11 28/2/2020 - Πηγή: iPop

Την Παρασκευή γίνονται τα εγκαίνια του Καφέ της Χαράς στο Κολοκοτρωνίτσι… και θα είναι όλοι εκεί. Αλλά πού είναι το Καφέ της Χαράς; Δηλαδή… που είναι στην πραγματικότητα;

Υπάρχουν μέρη, στέκια, μαγαζιά που μας συστήνονται καλύτερα μέσα από ταινίες και σειρές και θέλουμε να τα επισκεφτούμε. Κι ένα από αυτά είναι το Καφέ της Χαράς. Επειδή μας θυμίζει λίγο τα παιδιά μας χρόνια, επειδή τόσα πολλά έχουμε ακούσει για αυτό κι επειδή τώρα ανοίγει ξανά. Είπαμε, στη σειρά.

Στην πραγματικότητα
πού είναι το Καφέ της Χαράς;

Αυτό το όμορφο, πέτρινο μαγαζί είναι το “Dante’s Bar” στο Κορωπί! Κι επειδή το επισκεφτήκαμε… θα σου μεταφέρουμε τις δικές μας εντυπώσεις.

Πηγαίνοντας το Dante’s για τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε με τους συντελεστές της σειράς, κάπου χαθήκαμε μέσα στα στενά, κάπου κάναμε γύρω-γύρω με το αμάξι… και τελικά αποφασίσαμε να παρκάρουμε και να το βρούμε περπατώντας.

Όλα θυμίζουν χωριό και σίγουρο το συγκεκριμένο μαγαζί ίσως να μην είναι η πρώτη σου σκέψη για να πας για ένα ποτό το Σάββατο το βράδυ. Το σημείο δεν είναι και τόοοοοσο βολικό, αλλά αν υπάρχει διάθεση, όλα γίνονται.

Αυτό το μαγαζί, το Καφέ της Χαράς ντε…., ήταν μια έκπληξη για εμάς. Έχει μια μεγάλη αυλή, τόσο μεγάλη που μαντεύουμε πως το Καλοκαίρι ανάβει το κέφι, παίζει μουσική, ο κόσμος χορεύει και γίνεται ένας μικρός χαμός. Στο πουθενά. Ένα μέρος από το πουθενά, μαντεύουμε πώς θα γίνει το στέκι σου.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, το μαγαζί είναι πέτρινο και “παντρεύει” το σύγχρονο με το παραδοσιακό. Οι χώροι του είναι ιδιαίτεροι και προσεκτικά σχεδιασμένοι.

Στο Dante’s θα πιεις το καφεδάκι σου ένα πρωί Κυριακής στη αυλή και θα νιώσεις ότι είσαι στο χωριό σου, ενώ θα πιεις κι ένα cocktail το βράδυ της Παρασκευής και θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς αξίζει να το επισκεφτείς.

Πού είναι το Καφέ της Χαράς/ Dante’s ;

Ρούσση 1, Κορωπί!

Η επιστροφή στο Καφέ της Χαράς που όλοι περιμένουμε!

Διαβάστε επίσης:

Την Παρασκευή γίνονται τα εγκαίνια του Καφέ της Χαράς!

Το άρθρο Απ’ το Κολοκοτρωνίτσι στην… Αθήνα: Πού είναι το Καφέ της Χαράς; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα