Ανακαλούνται λόγω κινδύνου ανάφλεξης 1 εκατ. Mercedes

18:25 3/3/2017 - Πηγή: iPop

Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα ανακαλούνται ένα εκατομμύριο Mercedes, λόγω κινδύνου ανάφλεξης.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Daimler AG σε ανακοίνωση της την Παρασκευή υπογραμμίζει, πως θα ανακαλέσει περίπου 1 εκατομμύριο καινούρια μοντέλα της Mercedes-Benz τα οποία κυκλοφορούν σ’ όλο τον κόσμο λόγω

του κινδύνου ανάφλεξης, καθώς μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί 51 πυρκαγιές στα οχήματα αυτά.

Η γερμανική εταιρεία υπογραμμίζει, πως κανείς δεν σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε εξαιτίας του προβλήματος αυτού, αλλά τόνισε, πως η ανάκληση θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ τον Ιούλιο, όταν και θα είναι διαθέσιμα τα ανταλλακτικά.

Σημειώνεται, πως από 1 εκατομμύριο οχήματα τα οποία θα ανακληθούν άμεσα τα 307.629 κυκλοφορούν στις ΗΠΑ. Τα υπόλοιπα βρίσκονται στην Κίνα και τη Γερμανία.

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί 51 πυρκαγιές από τις οποίες οι 30 αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Daimler AG.

Ποια μοντέλα αφορά η ανάκληση;

Μόνο τα καινούρια μοντέλα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και αυτά που βγήκαν στην αγορά το 2017.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ιδιοκτήτες Mercedes-Benz στις ΗΠΑ αναμένεται να αρχίσουν να ενημερώνονται στα τέλη Μαρτίου.

Η εταιρεία μέχρι τώρα δεν έχει κάνει γνωστό πότε θα ενημερωθούν οι καταναλωτές στις άλλες χώρες όπου και κυκλοφορούν τα συγκεκριμένα οχήματα.

The post Ανακαλούνται λόγω κινδύνου ανάφλεξης 1 εκατ. Mercedes appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα