Αλμυρά μπισκότα τυριού – Ένα διαφορετικό snack που θα λατρέψεις

16:02 30/1/2022 - Πηγή: iPop

Αυτές οι αλμυρές μπουκίτσες είναι εύκολο να γίνουν, αξιαγάπητες στην όψη και πεντανόστιμες. Και το καλύτερο απ’ όλα; Τα υλικά που χρειάζονται τα έχεις σίγουρα ήδη στο ψυγείο σου! Αν και συνήθως φτιάχνονται με το γαλλικό τυρί Gruyère οποιοδήποτε σκληρό τυρί μπορεί να πάρει τη θέση του. Πειραματίσου και εντυπωσίασε με την συνταγή για αλμυρά μπισκότα τυριού.

Τραγανά μπισκότα με μπανάνα, σμέουρα και λευκή σοκολάτα!

Συνταγή για αλμυρά μπισκότα τυριού: Υλικά1/2 κούπα νερό4 κ.σ. βούτυρο1/2 κουτ. Αλάτι 1/2 κουτ. κρυσταλλική ζάχαρη1 κουτ. φρεσκοτριμμένο λευκό
πιπέρι (προαιρετικά)1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 μεγάλα αυγά1/2 γ. φρεσκοτριμμένο κληρό τυρί της επιλογής σας και λίγο ακόμα για επικάλυψηΠώς να φτιάξεις αλμυρά μπισκότα τυριούΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° και στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Σε μια μέτρια κατσαρόλα, ανακατεύουμε το νερό, το βούτυρο, το αλάτι, τη ζάχαρη και το άσπρο πιπέρι αν το χρησιμοποιήσουμε και αφήνουμε να βράσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι μονομιάς και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να απομακρυνθεί η ζύμη από το τηγάνι και να σχηματιστεί μια μπάλα, περίπου για 2 λεπτά.Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα μπολ και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να κρυώσει ελαφρά, για 1 λεπτό. Χτυπάμε τα αυγά, ένα κάθε φορά, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν και να ενσωματωθούν πλήρως μετά από κάθε προσθήκη. Προσθέτουμε το τυρί.Μεταφέρουμε το κουρκούτι σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής για να δημιουργήσετε μικρά στρογγυλά μπισκότα στο φύλλο ψησίματος, αφήνοντας λίγη απόσταση μεταξύ τους. Πασπαλίζουμε με περισσότερη γραβιέρα και ψήνουμε μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει, για 20 με 25 λεπτά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αλμυρά μπισκότα τυριού – Ένα διαφορετικό snack που θα λατρέψεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα