Keeping Up With the Aristocrats: Ο Πρίγκιπας Κάρολος θα πάρει μέρος σε reality show

11:47 30/1/2022 - Πηγή: iPop

Ο Πρίγκιπας Κάρολος θα κάνει μια εμφάνιση έκπληξη στο reality του ITV Keeping Up with the Aristocrats. Το reality ρίχνει μια ματιά στις πιο εξέχουσες αριστοκρατικές δυναστείες της Βρετανίας, αλλά το επεισόδιο της Δευτέρας επιφυλάσσει μια έκπληξη με τον μελλοντικό βασιλιά να τους επισκέπτεται.

Ο Κάρολος απέτισε φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο (Video)- Όλες οι λεπτομέρειες για την κηδεία

και η επιβεβαίωση για την επιστροφή του Harry στην Αγγλία

Ο Πρίγκιπας Κάρολος μας δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και παίρνει μέρος σε reality

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας θα χαρούν να μάθουν ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα εμφανιστεί στο επερχόμενο και τελευταίο επεισόδιο του Keeping Up with the Aristocrats, το οποίο εξερευνά τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες των βασιλιάδων της Βρετανίας. Οι σκηνές με τον πρίγκιπα Κάρολο γυρίστηκαν στο Harrogate στο The Great Yorkshire Show, στο οποίο απαθανατίζεται να μιλάει με τους πρωταγωνιστές, τον Λόρδο Τζέραλντ και τη λαίδη Έμα Φιτζαλάν-Χάουαρντ.

Η σειρά έχει επικεντρωθεί στις μυστικές ζωές ανθρώπων όπως ο Λόρδος Ivar Mountbatten και ο σύζυγός του James Coyle, ο Lord and Lady Fitzalan-Howard, η πριγκίπισσα Olga Romanoff και πολλοί άλλοι.

Στην περιγραφή του επόμενου επεισοδίου αναφέρεται: «Σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο, ο Λόρδος και η Λαίδη Φιτζαλάν-Χάουαρντ εκπλήσσονται όταν πέφτουν στον Πρίγκιπα Κάρολο στο Great Yorkshire Show. Κοιτάζουν ένα κοπάδι βοοειδών με στόχο την αγορά όταν ο πρίγκιπας Κάρολος σταματάει να δώσει μερικές συμβουλές – αφήνοντας τους Φιτζαλάν-Χάουαρντς σοκαρισμένους!».

Ο πρίγκιπας Κάρολος προσπαθεί να παρουσιάσει μια πιο εξωστρεφή πλευρά του στο βρετανικό λαό την στιγμή που ο Harry και η Meghan ετοιμάζουν το δικό τους ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Keeping Up With the Aristocrats: Ο Πρίγκιπας Κάρολος θα πάρει μέρος σε reality show εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα