Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζεις μια κιμωλία στο ψυγείο σου – Θα εκπλαγείς!

13:45 30/1/2022 - Πηγή: iPop

Το ψυγείο είναι το μέρος που αποθηκεύουμε τα τρόφιμά μας με στόχο να τα διατηρήσουμε για όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι να λήξουν. Ωστόσο, ορισμένα τρόφιμα μπορεί να χαλάσουν χωρίς να το καταλάβουμε ή να αναδύουν από μόνα τους μια δυσάρεστη μυρωδιά. Αυτές οι μυρωδιές, δυστυχώς, μπορεί να μείνουν για πολύ καιρό στο ψυγείο μας ακόμα και όταν ξεφορτωθούμε τα επίμαχα τρόφιμα. Για καλή σου τύχη όμως, σου έχουμε την λύση που θα απαλλάξει το ψυγείο σου από τις δυσάρεστες μυρωδιές: Βάλε μέσα μια κιμωλία!

Απλές ιδέες για να διώξεις

τις άσχημες μυρωδιές από την κουζίνα!

Εάν θες να ξεφορτωθείς τις άσχημες μυρωδιές από το ψυγείο σου βάλε μέσα μια κιμωλία!

Όταν έχετε στο ψυγείο σας τρόφιμα με έντονη μυρωδιά και μυρίζει δυσάρεστα, βάλτε στο μεσαίο ράφι και κοντά στην πλάτη του ψυγείου ένα κομματάκι κιμωλία, που έχει την ιδιότητα να απορροφά τις μυρωδιές και φροντίζετε να την αλλάζετε κάθε δύο βδομάδες.

Άλλα tips για να γλιτώσεις από τις δυσάρεστες μυρωδιές:

Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να αδειάσεις το ψυγείο από όλα τα τρόφιμα και να κάνεις ένα καλό καθάρισμα στα ράφια του.

Επέμεινε ιδιαίτερα σε σημεία που μπορεί να έχουν μείνει υπολείμματα τροφής και πρόσεχε μην ξαναβάλεις μέσα τρόφιμα που μυρίζουν.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια απ’ τις παρακάτω λύσεις προκειμένου να αποφύγεις το ενδεχόμενο να ξαναμυρίσει το ψυγείο σου:

Το μαγικό λεμόνι! Το λεμόνι μπορεί να σου γίνει πολύ χρήσιμο εργαλείο για την όμορφη μυρωδιά του ψυγείου σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις ένα-δυο λεμόνια, να αφαιρέσεις με προσοχή το εσωτερικό τους και να τα γεμίσεις με αλάτι. Τοποθέτησέ τα στη συνέχεια σε διάφορα σημεία στο ψυγείο σου.Κανέλα ο επόμενος μεγάλος σύμμαχός σου. Η κανέλα μπορεί επίσης να κάνει θαύματα! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τοποθετήσεις στο πίσω μέρος του ψυγείου σου μερικά στικς κανέλας για να προλάβουν τις άσχημες μυρωδιές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζεις μια κιμωλία στο ψυγείο σου – Θα εκπλαγείς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα