Παίρνουμε μια γερή δόση από Φιλαράκια! Jennifer Aniston και Lisa Kudrow ξανά μαζί

09:37 23/6/2020 - Πηγή: iPop

Πριν το δούμε στο HBO, έγινε ήδη ένα reunion των Friends διαδικτυακά! Jennifer Aniston και Lisa Kudrow τα είπαν μέσω Zoom και θυμήθηκαν αξέχαστες στιγμές απ’ τα Φιλαράκια!

Οι δύο πρωταγωνίστριες απ’ τα Φιλαράκια κλήθηκαν απ’ το

Actors on Actors του Variety να συνομιλήσουν μέσω Zoom, λόγω της πανδημίας, και εμείς τις απολαμβάνουμε στο video μιας ώρας που δημοσιεύτηκε!

Το video αποτελεί μια πρόγευση απ’ τα όσα θα δούμε στο κανονικό reunion, τα γυρίσματα του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Σ’ αυτή τη μια ώρα, Jennifer Aniston και Lisa Kudrow μιλούν μεταξύ τους για τα… πάντα! Εννοείται πως δεν αφήνουν απ’ έξω και τα γέλια απ’ τα παρασκήνια των γυρισμάτων των Friends. Όπως εξομολογήθηκαν και οι δύο, μέσα στην καραντίνα έπεσαν τυχαία πάνω σε αγαπημένα τους επεισόδια απ’ τη σειρά και θυμήθηκαν εκείνες τις στιγμές.

10 μαθήματα ζωής που μας έχουν δώσει τα “Φιλαράκια”!

Μπορεί τη συζήτηση να μονοπώλησαν τα Φιλαράκια, όμως, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν επίσης για τις φετινές τους τηλεοπτικές επιτυχίες, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο.

Θέλεις να πάρεις μια γερή δόση από Φιλαράκια; Δεν έχεις παρά να καθίσεις αναπαυτικά και να δεις το video!

Jennifer Aniston και Lisa Kudrow θυμούνται αξέχαστες στιγμές απ’ τα Φιλαράκια:

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, απ’ την Martha Kauffman, παραγωγό της σειράς, αν δεν υπάρξει δεύτερο κύμα κορονοϊού, τα γυρίσματα για το reunion θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τα γυρίσματα τον Αύγουστο, αν όλα είναι καλά και δεν υπάρχει νωρίτερα δεύτερο κύμα του ιού και το στούντιο είναι ανοιχτό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Για απόδειξε πόσο αληθινός φαν της σειράς είσαι!

Μπορείς να απαντήσεις στις δυσκολότερες ερωτήσεις για τους “Friends”;

Το άρθρο Παίρνουμε μια γερή δόση από Φιλαράκια! Jennifer Aniston και Lisa Kudrow ξανά μαζί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα