Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/6/2020)

09:37 23/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (23/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/6/2020), οικογενειακή εστία και εργασιακό περιβάλλον,

χρειάζονται την προσοχή σας τις ημέρες αυτές, αφού θα κρύβουν στιγμές έντασης και ασυνεννοησίας, που θα σας εκνευρίζουν συχνά. Η συμπεριφορά σας περισσότερο εύθικτη από άλλες φορές, μπορεί και να κάνει ζημιές, μιας και ο λόγος με δυσκολία θα ελέγχεται. Τώρα εάν δεν κρατήσετε τον αυτοέλεγχό σας, μπορεί να διαταραχθούν διαπροσωπικές σχέσεις ετών με δική σας υπαιτιότητα. Στον εργασιακό χώρο μην προκαλείτε με το λόγο σας.

Ταύρος

Ακόμα και αν αργεί να σας δείξει ότι εξελίσσεται μία υπόθεση που περιμένετε και έχετε επενδύσει σε αυτή συναίσθημα ή χρήμα, μην απογοητεύεστε. Απλά δεν ήρθε ακόμα η ώρα για να σας δείξει τα αποτελέσματά της η επένδυση αυτή. Η αλήθεια είναι, ότι τις μέρες αυτές θα σας διακατέχουν παρορμητικά συναισθήματα και ίσως να βγαίνετε παραπονούμενοι συχνότερα από όσο εκφράζεστε έτσι. Πρέπει όμως να καταλάβετε, ότι όλα για κάποιο λόγω γίνονται.

Δίδυμοι

Σε μία περίοδο που υπάρχει τόση οικονομική ανασφάλεια και εργασιακά τίποτα δεν μπορεί να σας εγγυηθεί διάρκεια, έκτακτα έξοδα έρχονται να σας αγχώσουν τις μέρες αυτές, που πιθανόν να αφορούν ζημιές στο χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.  Η διαχείριση των οικονομικών σας στην παρούσα φάση χρήζει προσοχής και για το λόγο αυτό, θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί στο που ξοδεύεστε. Καταναλωτικές δαπάνες από αγορές ειδών που δεν χρειάζεστε άμεσα ας τις αποφεύγετε.

Καρκίνος

Ύστερα από τόσα εξελικτικά στάδια που έχει περάσει η προσωπική σας ζωή σε όλα τα επίπεδα, άλλη μία έκλειψη, σαν αυτή της περασμένης Κυριακής, δε θα σας μάθαινε κάτι παραπάνω από όσα ήδη ξέρετε. Σας επηρεάζει όμως συναισθηματικά που σας κάνει ευάλωτους. Όσο κι αν σας ακούγεται εγωιστικό, προσπαθήστε να κυριαρχήσετε του παρορμητικού σας συναισθήματος, γιατί αλλιώς, θα δείχνετε σε κάποιους που δεν θα έπρεπε, τα τρωτά σας σημεία. Σκεφτείτε το αυτό.

Λέων

Κρατηθείτε μακριά από κόλακες που μπορεί να σας λούζουν με όμορφες λέξεις και να σας εκφράζουν την εκτίμησή τους, δε σημαίνει όμως και ότι τα εννοούν. Προσέξτε τις συμπεριφορές των ανθρώπων που θα σας πλησιάζουν τις ημέρες αυτές, με σκοπό να πάρουν κάτι από σας. Σε επίπεδο συνεργασιών, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει το όνομά σας κάποιος, προκειμένου να πετύχει τους δικούς του σκοπούς, ή να μιλήσει εξ ονόματός σας, για μια άποψη που δεν υιοθετείτε.

Παρθένος

Την ασυνέπεια των άλλων θα αντιμετωπίσετε σήμερα και υπάρχει πιθανότητα να λογοδοτήσετε γι αυτή. Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο μίας διαπροσωπικής σας σχέσης. Έκτακτες δαπάνες βγαίνουν στη μέση, από μία ζημιά, που θα κληθείτε να επιβαρυνθείτε και να καλύψετε εσείς. Εάν εργάζεστε σε κάποιο ταμιακό χώρο δείξτε περισσότερη προσοχή, γιατί μπορεί να μην υπολογίσετε σωστά κάτι και να χρεωθείτε το λάθος ή την παράληψη.

Ζυγός

Περισσότερο πιεστικοί αλλά και καταπιεστικοί θα γίνουν σήμερα κάποιοι άνθρωποι απέναντί σας, ξεσπώντας πάνω σας την εσωτερική τους ένταση. Δεν είναι πάντα σωστό, όσο οξυμένες κι αν είναι μερικές καταστάσεις, να γίνεστε υποχωρητικοί, ειδικά απέναντι σε κάποιους που το έχουνε εύκολο να φωνάζουν σε εσάς. Μια απλή υπενθύμιση ότι δεν είστε ο κυματοθραύστης για όλα, θα τους έκανε καλό για να έχουν την επόμενη φορά το νου τους μαζί σας.

Μία παλιά συνεργασία ή συμφωνία που δεν τελεσφόρησε, ίσως ενεργοποιηθεί εκ νέου την περίοδο αυτή. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, επανέρχεται στη ζωή σας, που πιθανόν θα έχει να σας προτείνει μία ιδέα, βασισμένη επάνω στα ταλέντα και στις δεξιότητές σας. Μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος που είχατε συνεργαστεί και άλλοτε, ή ένας παλιός φίλος ή συμμαθητής σας, που κάτω από άλλες συνθήκες έρχεται τώρα στη ζωή σας για να παραμείνει και να ξεκινήσετε κάτι μαζί.

Τοξότης

Σε κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε ή ακόμα και το περιβάλλον που εργάζεστε, ίσως να αναμένατε την περίοδο αυτή, να σας αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σας. Μάλλον όμως αυτό θα αργήσει να συμβεί, αφού πιθανόν να υπάρχουν κάποια άτομα που μπαίνουν εμβόλιμα και με τη στάση τους εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται είτε να σας αντιμετωπίζουν με ανταγωνιστική πρόθεση, είτε εσείς βάλατε σκοπό να τα ξεπεράσετε.

Αιγόκερως

Σταματήστε να ασχολείστε με το παλιό και το φθαρμένο που δεν έχει να σας προσφέρει αφενός μεν τίποτε άλλο, αφετέρου, τραβά από σας ενέργεια και λειτουργεί τοξικά για τη ζωή σας. Το μέλλον σας θέλει, με ανθρώπους που θα είναι καινούργιοι ως παρουσίες στη ζωή σας, σε επαγγελματικό επίπεδο, σε προσωπικό φιλικό, ή ακόμα και ερωτικό. Την περίοδο αυτή καλείστε να δώσετε ένα τέλος σε προβληματικές καταστάσεις, που παρ όλες τις προσπάθειές σας δε βελτιώνονται.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (23/6/2020), το επαγγελματικό σας πεδίο, θα αρχίσει να σας δημιουργεί τις ημέρες αυτές την αίσθηση της ανασφάλειας, μιας και συμβαίνουν την περίοδο αυτή, διάφορες ανακατατάξεις. Προσέξτε λοιπόν τις εισοδηματικές πηγές σας, αφού μπορεί να έχετε μείωση μισθού ή εσόδων από τη μία μεριά και την ανάγκη να καλύψετε κάποιες ζημιές στο χώρο σας, που θα είναι εκ των πραγμάτων απαραίτητο να διορθωθούν χωρίς αναβολή.

Ιχθείς

Πιο προσεκτικοί στις υποσχέσεις και στις δεσμεύσεις σας θα χρειαστεί να είστε την περίοδο αυτή, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Μην αναλαμβάνετε καθήκοντα και υποχρεώσεις, χωρίς να έχετε από πριν υπολογίσει το χρόνο και το κόστος που χρειάζονται για να τελεσφορήσουν. Μπορεί με όλη σας την καλή θέληση να τα αναλάβετε αλλά αστάθμητοι παράγοντες να σας εμποδίσουν να φανείτε συνεπείς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα