Ακόμα και άγνωστοι βοηθούν έναν 33χρονο να ανακτήσει τα νανουρίσματα της γυναίκας του που έφυγε από τη ζωή

12:58 2/11/2016 - Πηγή: iPop

Γνωστοί και άγνωστοι βοηθούν τον 33χρονο, Τζάρεντ Μουχάναν Ντέκερ, από τη Γιούτα των ΗΠΑ, να ανακτήσει τα νανουρίσματα της συζύγου του που λίγο μετά την γέννηση του παιδιού τους έφυγε από τη ζωή.

Ο γιος τους Τζέι Τζέι θα μπορεί μ΄αυτό τον τρόπο να ακούει τα νανουρίσματα της μητέρας του την οποία δυστυχώς δεν θα γνωρίσει ποτέ.

Λίγα λόγια για τη συγκινητική ιστορία:

Ο Τζέι Τζέι γεννήθηκε με καισαρική τομή, και η μητέρα του πέθανε από μια σπάνια πάθηση η οποία ονομάζεται εμβολή αμνιακού υγρού.

Στην συγκεκριμένη

πάθηση το υγρό που περιβάλει το έμβρυο εισέρχεται στο αίμα της μητέρας και μέσα σε λίγες μόνο ώρες προκαλεί μη φυσιολογική πήξη του αίματος.

Ο πατέρας του μικρού παιδιού δήλωσε για το θάνατο της συζύγου και μητέρας του γιου τους:
«Η ωραιότερη ημέρα της ζωής μας, κατέληξε σε τραγωδία».

Ενώ αποκάλυψε, πως όταν μάζεψε τα πράγματα της συζύγου του λίγο μετά από τη μοιραία μέρα του θανάτου βρήκε έξι φωνητικές εγγραφές τραγουδιών που είχε γράψει η ίδια η σύζυγος του πριν από χρόνια.

Μάλιστα το ένα από αυτά τα τραγούδια ήταν ένα νανούρισμα για το αγέννητο παιδί τους.

Τα τραγούδια, όμως, βρίσκονταν σε μια μορφή που ο ίδιος δεν μπορούσε να μετατρέψει και έτσι ζήτησε την βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου που ανταποκρίθηκαν αμέσως.

The post Ακόμα και άγνωστοι βοηθούν έναν 33χρονο να ανακτήσει τα νανουρίσματα της γυναίκας του που έφυγε από τη ζωή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα