Έκκληση Κλίντον στο FBI-Ζητά τη δημοσιοποιήση των στοιχείων για τις σχέσεις Ρωσίας- Τραμπ

12:10 2/11/2016 - Πηγή: iPop

Στην αντεπίθεση περνά η Χίλαρη Κλίντον η οποία απευθύνει έκκληση στο FBI να προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων που αναφέρονται στις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία.

Λίγες μόνο ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές, υψηλόβαθμο στέλεχος της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, ζήτησε από το FBI να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων

που έχει συλλέξει και αναφέρονται στους πιθανούς δεσμούς μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, και της Ρωσίας.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του iPop.gr για τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή να τονιστεί, πως η πλευρά της Κλίντον χαρακτήρισε «μη δίκαιη» τη δημοσιοποίηση της έρευνας που διεξάγει το FBI.

Θυμίζουμε, πως το FBI διεξήγαγε προκαταρκτική έρευνα τους προηγούμενες μήνες αναφορικά με τις καταγγελίες ότι ο Τραμπ ή οι άνθρωποι του έχουν σχέσεις με Ρώσους πολίτες ή επιχειρήσεις που προκαλούν ερωτηματικά.

Σημειώνεται, πως η Χίλαρι Κλίντον έχει διαβεβαιώσει, ότι «το FBI δε θα βρει τίποτα που να είναι επιλήψιμο στη νέα έρευνα που διεξάγει για το χειρισμό των ηλεκτρονικών της μηνυμάτων από ιδιωτικό διαμετακομιστή».

The post Έκκληση Κλίντον στο FBI-Ζητά τη δημοσιοποιήση των στοιχείων για τις σχέσεις Ρωσίας- Τραμπ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα