Αγαπημένες αυγοφέτες όπως αρέσουν σε όλους μας

14:59 19/7/2020 - Πηγή: iPop

Είτε θες να τις φτιάξεις για πρωινό, είτε για απογευματινό σνακ οι αυγοφέτες αποτελούν για πολλούς από εμάς παιδική ανάμνηση. Γιατί να μην φτιάξεις τις ίδιες αναμνήσεις και στο παιδί σου μέσα από ένα πολύ γευστικό και πανεύκολο σνακ. Η συνταγή για αυγοφέτες που θα διαβάσεις εδώ είναι εξαιρετικά εύκολη και σου προτείνουμε να την εντάξεις στο πρωινό σου.

Ακόμα, είναι ιδανικό για σνακ να το βάλεις σε ένα ταπεράκι για το σχολείο ή τη δραστηριότητα που έχει το παιδί σου.

Τι θα χρειαστείς για τη συνταγή για αυγοφέτεςΜπαγιάτικο ψωμί (ή φέτες του τοστ)2-3 αυγά (ή και παραπάνω αν φτιάξετε πολλές φέτες)1 κούπα γάλαΒούτυρο για το τηγάνισμαΠώς να εκτελέσεις τη συνταγή για αυγοφέτεςΚόψτε το ψωμί σε πάχος περίπου όσο είναι και οι φέτες του τοστ.Βάλτε στο τηγάνι μία κουταλιά της σούπας και αφήστε το να λιώσει.Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά.Προσθέτουμε λίγο-λίγο το γάλα ενώ χτυπάμε τα αυγά ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Βουτάμε τις φέτες στο μείγμα και τις τηγανίζουμε.Αν δείτε ότι στέγνωσε το τηγάνι προσθέστε λίγο βούτυρο και για τις επόμενες.Προσθέστε μέλι, ζάχαρη-κανέλα ή ακόμα και μαρμελάδα και είναι έτοιμες για να τις απολαύσετε.

Αν προτιμάτε το αλμυρό πρωινό στη συνταγή για αυγοφέτες προσθέστε τυρί. Αν είσαι δε λάτρης της φέτας τους πηγαίνει τέλεια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αυγόφετες με καραμελωμένο μήλο

Photo: Freepik

Το άρθρο Αγαπημένες αυγοφέτες όπως αρέσουν σε όλους μας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα