Αυτός είναι ο Δικαστής

17:02 29/10/2014 - Πηγή: iPop

Ο Δικαστής μια ιστορία με πολύ αγωνία και έντονα μηνύματα σε περιμένει στην μεγάλη οθόνη να την δεις και εσύ. Θα σε ταξιδέψει στην Αμερική και θα σου δείξει πως μια σειρά από απρόβλεπτα γεγονότα αλλάζουν τη ζωή του ανθρώπου.

Ο γνωστός και επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ ζει απομακρυσμένος από την οικογένεια του και ζει στη Νέα Υόρκη. Βέβαια, ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας του θα αποτελέσει το λόγο να γυρίσει πίσω στην Ιντιάνα, στην οικογένεια του και να μείνει στο πατρικό του σπίτι. Θα δει ξανά όλους

άφησε πίσω του και θα κληθεί να αντιμετωπίσει αρκετές ευθύνες που είχε αποφασίσει να ξεχάσει. Η επιστροφή του, όμως, που ο ίδιος θεωρούσε και ήλπιζε να είναι προσωρινή μετατρέπεται σε πιο μόνιμη. Ο Χανκ καλείται να υπερασπιστή τον πατέρα του που κατηγορείται γα φόνο και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητα του.

Η ταινία Δικαστής εκτός από μια ιστορία αποκάλυψης της αλήθειας είναι ένας ύμνος των ανθρώπινων σχέσεων, της συγχώρεσης αλλά και της λύτρωσης των ανθρώπινων ψυχών. Ήταν η ταινία που άνοιξε για τη φετινή χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο και έχει αποσπάσει καταπληκτικές κριτικές τόσο για την ερμηνεία των ηθοποιών αλλά και για το εντυπωσιακό της σενάριο.

Δες το trailer της ταινίας για να πάρεις μία πρώτη ιδέα και περιμένουμε να μας πεις τα σχόλια σου:

The post Αυτός είναι ο Δικαστής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα