Αυτό που πρέπει να κάνεις στο μπαλκόνι κατά την καραντίνα δεν σου περνά απ’ το μυαλό!

20:16 2/4/2020 - Πηγή: iPop

Λίγη διάθεση και λίγο τραγούδι στην καραντίνα δεν βλάπτει. Μπορεί να είσαι μέσα κλεισμένος, όμως αυτό δεν σε εμποδίζει από το να περάσεις καλά. 

Μπορείς αναμφίβολα να κάνεις πολλά ευχάριστα πράγματα όταν είσαι όλη μέρα κι ένα από αυτά είναι σίγουρα και το τραγούδι στην καραντίνα. Έχουμε πει τόσες και τόσες φορές ότι δεν πρέπει ακόμα και τώρα να χάνεις την διάθεση και την όρεξή σου και το εννοούμε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Μπορείς να κάνεις γυμναστική, να ακούσεις μουσική, να δεις ταινίες και σειρές, να παίξεις επιτραπέζια παιχνίδια, να κάνεις βιντεοκλήση με τους φίλους

σου και χίλια δυο ακόμα πράγματα που μόνο τη διάθεση ανεβάζουν.

Και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε σένα, στα γούστα και την καθημερινότητά σου. Όμως, ξέρεις τι δεν πρέπει να σταματήσεις να κάνεις; Να τραγουδάς. Να τραγουδάς με όλη σου τη δύναμη, με όλη σου τη φωνή, προσπαθώντας να σε ακούσουν όλοι, ακόμα κι αν αυτοί δεν σε ακούνε.

Βγες, λοιπόν, έξω στο μπαλκόνι σου και τραγούδα!

To Tik Tok είναι η εφαρμογή της καραντίνας! 

Ξέχνα όλα τα υπόλοιπα, τα προβλήματά σου, αυτά που λένε στις ειδήσεις κι ό,τι άλλο σου χαλάει τη διάθεση και τραγούδα. Όμως, τι να τραγουδήσεις; Φυσικά και τα αγαπημένα σου τραγούδια, αυτά που ταιριάζουν στα γούστα σου. Ένα, ωστόσο, θα ταιριάζει περισσότερο κι ένα εύκολο και γρήγορο τεστ θα σου δώσει την απάντηση. Απάντα σε μόλις 10 εύκολες κι απλές ερωτήσεις, οι οποίες βασίζονται στα γούστα σου και μόνο, και θα μάθεις αυτό το τραγούδι που θα έπρεπε να τραγουδάς αυτές τις μέρες στην καραντίνα και σου ταιριάζει περισσότερο.

Τι άλλο να κάνεις στην καραντίνα;

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, όπως να γυμναστείς, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να κάνεις διαλογισμό, yoga κι οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Μήπως, όμως, εσένα θα σου ταίριαζε περισσότερο να φτιάξεις μια νέα συνταγή για πρώτη φορά;

Δες όλες τις ιδέες για να περάσεις τον χρόνο στο σπίτι ευχάριστα και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο!

Διάβασε ακόμα:

5 πράγματα να κάνεις για τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Photo: Pexels

Το άρθρο Αυτό που πρέπει να κάνεις στο μπαλκόνι κατά την καραντίνα δεν σου περνά απ’ το μυαλό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα