Αυτό που δεν μπορείς να δεις στα Insta Stories ενώ θα έπρεπε!

14:31 23/10/2019 - Πηγή: iPop

Τα Instagram Stories από το 2016 μέχρι και σήμερα έχουν μπει στη ζωή μας δυναμικά, δημοσιεύουμε Insta Stories, χαζεύουμε τα stories των άλλων και κάπως έτσι περνά η ώρα μας. Μπορείς να δεις τις προβολές στα Insta Stories αλλά υπάρχει κάτι που -προς το παρόν- δεν είναι διαθέσιμο, ενώ μάλλον θα έπρεπε!

Οι προβολές στα Insta Stories έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Κάνεις ένα Insta Story, «παρακολουθείς» τα άτομα που το είδαν μέσα σε 24 ώρες, πριν δηλαδή εξαφανιστεί.

Αφού εξαφανιστεί δεν μπορείς να δεις ξανά τους followers ή μη που είδαν το story σου.

Τα Stories σου επιτρέπουν να ανεβάζεις μικρές, καθημερινές σου στιγμές και να τις μοιράζεσαι με τους followers σου. Συνήθως στη λίστα με όσους είδαν το Story σου, εμφανίζονται οι followers σου και μάλιστα με μια συγκεκριμένη σειρά κάθε φορά.

Αν το προφίλ σου είναι ανοιχτό και business μπορείς να δεις πόσοι το είδαν, πόσοι επισκέφτηκαν το account σου, πόσοι πάτησαν να δουν το mention ή ένα hashtag που είχες προσθέσει και πόσοι την έκαναν κοινοποίηση σε κάποιο άλλο προφίλ.

Αν το προφίλ σου είναι ανοιχτό, μπορούν κι άλλοι χρήστες που δεν σε ακολουθούν να δουν το Story σου και να το μοιραστούν με κάποιον άλλον. Κι αν το προφίλ σου είναι κλειστό, το story μπορούν να το δουν μόνο όσοι σε ακολουθούν και κανένας άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτό.

Όλα ωραία και ξεκάθαρα μέχρι εδώ αλλά…

Τι δεν μπορείς να δεις στα Insta Stories;

Αυτό που δεν μπορείς να δεις στα Insta Stories και ίσως δεν εφαρμοστεί ποτέ, είναι το πόσες φορές κάποιος είδε το Story σου. Πόσες φορές ο ίδιος χρήστης πάτησε για να δει το ίδιο Story. Δεν θα είχε ένα ενδιαφέρον αυτό;

Το Instagram γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει, μέχρι στιγμής. Γνωρίζει πόσες φορές άνοιξες να δεις ένα συγκεκριμένο story του πρώην ή της συναδέλφου. Αλλά όπως θα αποκάλυπτε αυτόν που επιμένει και βλέπει το story σου ξανά και ξανά, έτσι θα αποκάλυπτε κι εσένα που επιμένεις να βλέπεις το story κάποιου άλλου παραπάνω από μια φορά.

Τι κάνει το sticker στα Insta Stories μας;;

Το Instagram σε προστατεύει και δεν σε «δίνει» έτσι στεγνά, όπως άλλωστε δεν αποκαλύπτει ποιος επισκέφτηκε το προφίλ σου… αυτά μόνο στο LinkedIn γίνονται που είναι και για άλλο σκοπό!

Τέλος, όπως ήδη μπορεί να γνωρίζεις, πλέον μπορείς να φτιάξεις μια λίστα με «Στενούς Φίλους» στο Instagram και να επιλέγεις μόνο οι συγκεκριμένοι χρήστες να δουν το story σου, μόνο όσοι θα έχεις προσθέσει εσύ. Προσοχή: Οι χρήστες αυτοί μπορούν να δουν ότι τους έχεις προσθέσει στους Στενούς Φίλους!

Διαβάστε επίσης:

Τα Insta Stories σου μαρτυρούν για σένα περισσότερα απ’ ό,τι νομίζεις!

Το άρθρο Αυτό που δεν μπορείς να δεις στα Insta Stories ενώ θα έπρεπε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, Insta Stories,afto, Insta Stories