Η δοκιμασία με τον ταύρο στο GNTM, τα νεύρα και η αποχώρηση του «εξολοθρευτή»

11:18 23/10/2019 - Πηγή: iPop

Ακόμη ένα ενδιαφέρον επεισόδιο στο GNTM, καθώς πλέον τα «στρατόπεδα» στο σπίτι είναι σχεδόν ξεκάθαρα, οι παίκτριες πεισμώνουν, νευριάζουν και κλαίνε λόγω της πίεσης αλλά και της έντασης μεταξύ τους. Η δοκιμασία με τον ταύρο στο GNTM, τα νεύρα και η αποχώρηση του «εξολοθρευτή».

Το αβαντάζ της Κάτιας και πώς το χρησιμοποίησε

Η Κάτια καθώς είχε την καλύτερη φωτογραφία στη προηγούμενη δοκιμασία είχε το αβαντάζ το οποίο χρησιμοποίησε στρατηγικά. Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ροντέο, διαφημίζοντας ένα προϊόν.

Έτσι, η Κάτια επέλεξε τρία κορίτσια που θα είχαν λιγότερο χρόνο για να

φωτογραφηθούν, 2 λεπτά αντί για 4, και το ροντέο θα κινούνταν πιο γρήγορα. Η Κάτια επέλεξε την Όλγα, την Νίνα και την Ελευθερία.

«Θα ‘θελα να δω την Ελευθερία σε μια πιο δύσκολη δράση, να δω αν μπορεί να ανταπεξέλθει και εκεί. Θα ήθελα και τη Νίνα να την δω υπό τέτοιες συνθήκες άμα μπορεί να ανταπεξέλθει γρήγορα και θα θελα να δω αν η Όλγα μπορεί να είναι πιο ευλύγιστη», είπε η διαγωνιζόμενη δικαιολογώντας την επιλογή της.

Στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου την ρώτησε αν τις επέλεξε για να ανταπεξέλθουν ή όχι, με την ίδια να απαντά χαρακτηριστικά: «για να μην ανταπεξέλθουν».

«Θέλω να πετάξω ξεκάθαρα από το παιχνίδι την Όλγα και τη Νίνα, για τους α,β λόγους, θεωρώ πως είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τις πετάξεις» ανέφερε στην κάμερα η Κάτια ενώ για την Ελευθερία είπε πως απλά ήθελε να γελάσει λίγο… Μήπως παρά είσαι κακιά Κάτια μου;;;

Η Ελευθερία σχολιάζοντας την απόφαση της Κάτιας, ανέφερε: «Είχα μια προαίσθηση, η οποία έγινε πραγματικότητα. Η Κάτια λειτούργησε εκδικητικά. Πιστεύω ότι υπάρχει αυτό πλέον στο σπίτι», ενώ από τη μεριά της η Άννα Μαρία ανέφερε πως η Όλγα έχει πει την Κάτια μπροστά της διπρόσωπη και η Νίνα έχει πει μπροστά στην κάμερα πράγματα για την Ελευθερία που είχαν γίνει και μάλλον της κακοφάνηκαν.

Τα νεύρα της Όλγας ήταν ολοφάνερα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, η Νίνα θύμωσε και αποφάσισε να αποδείξει ότι δεν βγάζει τυχαία τα κλικς και η Ελευθερία αγχώθηκε.

Η δοκιμασία με τον ταύρο στο GNTM και οι τούμπες

Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν πάνω σε ένα μαινόμενο ταύρο (τεχνητό) και να διαφημίσουν ένα προϊόν. Έπρεπε να είναι σέξι αλλά και να χαμογελούν.

Η δοκιμασία δεν ήταν εύκολη ωστόσο ήταν πέρα για πέρα διασκεδαστική. Όλα τα κορίτσια το διασκέδασαν, γέλασαν με την ψυχή τους, έπιασαν τον ταύρο απ’ τα κέρατα και προσπάθησαν να κρατηθούν όσο περισσότερο μπορούν πάνω σε αυτόν χωρίς να πέσουν.

Γκλόρια, Άννα Μαρία, Κέισι και Σπυρούλα έπεσαν τις περισσότερες φορές και με τον πιο επικό τρόπο προκαλώντας τα γέλια τόσο στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ήταν παρούσα όσο και στην Έλενα Χριστοπούλου, την Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και τα κορίτσια. Και φυσικά, γελάσαμε κι εμείς που τις απολαύσαμε από την άνεση του καναπέ μας.

Οι τούμπες, ο τρόπος που ανέβαινε η κάθε μια ξανά στον ταύρο και ο τρόπος που κρατούσαν το προϊόν ήταν απολαυστικά!

Οι καλύτερες και οι χειρότερες φωτογραφίες

Μετά από αυτή τη διασκεδαστική δοκιμασία, ήρθε η ώρα της κρίσης και οι διαγωνιζόμενες στάθηκαν απέναντι στους κριτές.

Όταν ρώτησαν την Κάτια πώς χρησιμοποίησε το αβαντάζ είπε και πάλι πως θα ήθελε να δει πώς θα ανταπεξέλθουν τα συγκεκριμένα κορίτσια και το χρησιμοποίησε στρατηγικά. Ωστόσο, η Όλγα που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα της είπε πως δεν έγινε για αυτό η επιλογή, έγινε επειδή κάτι συνέβη μέσα στο σπίτι, υποδηλώνοντας πως έχουν προβλήματα.

Οι κριτές ωστόσο, τους είπαν πως δεν τους ενδιαφέρει τι συμβαίνει μεταξύ τους στο σπίτι και είναι εκεί για να κρίνουν το αποτέλεσμα… όπως και έκαναν.

Ποιες ήταν οι καλύτερες φωτογραφίες; Κάτια, Άννα και Κωνσταντίνα βρέθηκαν στο top 3 με τις δύο τελευταίες να παίρνουν τελικά το αβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία.

Οι χειρότερες φωτογραφίες ήταν εκείνες της Γκλόριας, της Ασημίνας και της Όλγας. Η Γκλόρια που είχε βρεθεί αρκετές φορές σε αυτή τη θέση, δεν κατάφερε να εξολοθρεύσει τα άλλα δύο κορίτσια κι αποχώρησε με κλάματα απ΄τον διαγωνισμό.

Πιο πολύ δηλαδή, έκλαψε η Νίνα η φίλη της, κι εκείνη έκλαιγε επειδή έκλαιγαν και οι υπόλοιπες και τέλος πάντων… ποιος αποχωρισμός είναι εύκολος;

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (28/10);

Μετά τον ταύρο τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν μέσα σε μια μπάλα μέσα σε μια πισίνα! Κάντο όπως η Βίκυ… καθώς πρώτα η Βίκυ δείχνει κάποιες πόζες και τα κορίτσια προσπαθούν να την αντιγράψουν.

Οι φαρμακερές ατάκες και τσακωμοί συνεχίζονται…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα κορίτσια φάνηκε να απολαμβάνουν την τελευταία δοκιμασία. Θα ισχύει και την επόμενη εβδομάδα αυτό; @starchanneltv. #StarChannelTv #GNTMgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις 22 Οκτ, 2019 στις 10:50 μμ PDT

Δες και αυτό:

Οι κριτές του GNTM φωτογραφίζονται μαζί κι εμείς τους περνάμε στην επόμενη φάση!

Το άρθρο Η δοκιμασία με τον ταύρο στο GNTM, τα νεύρα και η αποχώρηση του «εξολοθρευτή» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα