Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/10/2019)

08:00 23/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/10/2019):Κριός

Με χαμόγελο και αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας

σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος τους Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις και να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες του έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία). Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα ανανεώσετε ερωτικά την σχέση σας με τον / την σύντροφο σας.

Ταύρος

Σε νέες βάσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να βάλετε την ζωή σας εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της  προσοχής σας τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν μια  νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε στον /στην σύντροφο σας ότι είναι η σχέση σας είναι πολύ σημαντική για εσάς.

Δίδυμοι

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα θέματα που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε νέες ευθύνες. Επίσης αυτή  η χρονική περίοδος είναι ιδανική  για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την υγεία, την διατροφή και το σώμα σας.

Καρκίνος

Αφετηρία όμορφων εξελίξεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Καρκίνους . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο σας, να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα, και να ερωτευτείτε.

Λέων

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα θέματα του σπιτιού και της  οικογένεια σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας και να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευσή ενός ακινήτου.

Παρθένος

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα κάνει πολύ έντονους τους ρυθμούς της καθημερινής σας ζωής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα κατά την διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων με την δύναμη του λόγου σας και τα συγκροτημένα επιχειρήματα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την κρυμμένη σας κτητικότητα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν  μια νέα επαγγελματική  συνεργασία η οποία θα βελτιώσει τα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους σας.

Σκορπιός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας  σημαίνει ότι τα φετινά σας γενέθλια ξεκινούν. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο σας θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ειδικά οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που σχηματίζει ο Ουρανός με τον Ήλιο τους, θα πρέπει να προετοιμάσουν τις αλλαγές για να μην τους έρθουν ξαφνικά. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Τοξότης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τις τελευταίες αλλαγές στα μελλοντικά σας σχέδια πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και σε οικονομικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αιγόκερως

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας για εσάς του Αιγόκερους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δεχθείτε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, ενώ μέσα από τις φιλικές συγκεντρώσεις θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην επαγγελματική σας εξέλιξη όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Τις διπλωματικές σας δεξιότητες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την καριέρα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις και να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας και να περάσετε από συνέντευξη.

Ιχθείς

Πολλές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες.Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια ή για να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό το οποίο θα συνδυάζει τη δουλειά με την διασκέδαση. Ενώ, για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσουν μια ξένη γλώσσα ή για να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις σε ότι αφορά τις Σπουδές τους.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (23/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα