Αυτό είναι που γεμίζει τους άνδρες με αυτοπεποίθηση!

12:06 24/1/2020 - Πηγή: iPop

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αλλά τι είναι αυτό που γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους άνδρες;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε σε 2.000 Αμερικάνους, η συντριπτική πλειοψηφία νιώθει καλύτερα όταν έχει μούσι! Κι όμως…οι τρίχες στο πρόσωπο είναι τόσο σημαντικές για τους άνδρες αφού αυξάνουν την αυτοπεποίθηση του άνδρα! Περίπου το 75% των ανδρών ερωτηθέντων λένε ότι αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι με λίγο μούσι.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε απ’ τη Honest Amish, ζήτησε επίσης απ’ τους άνδρες να αξιολογήσουν

την “ευτυχία για τις τρίχες στο πρόσωπο”, χρησιμοποιώντας μια κλίμακα 1-10 με το 10 να είναι το πιο ευτυχές.

Συνολικά, ο μέσος όρος ανδρών απάντησε την ικανοποίηση των προσωπικών τους γενειάδων μ’ ένα αξιοσέβαστο… έξι. Ακόμα, είναι σαφές απ’ την έρευνα ότι πολλοί άνδρες θα ήθελαν να βελτιώσουν την τρίχα στο πρόσωπό τους.

Ναι, το μούσι είναι αυτό που γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους άνδρες! Για παράδειγμα, οι μισοί άνδρες που απάντησαν σε μια σχετική έρευνα, συχνά απογοητεύονταν από ορισμένα μέρη τριχοφυΐας που αναπτύσσονται γρηγορότερα από άλλες περιοχές και το 44% λέει ότι χρειάζονται πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να αναπτυχθεί η γενειάδα.

Photo: unsplash/Lukas Eggers

Παράλληλα, πολλοί άνδρες θα απέφευγαν το σεξ ως “αντάλλαγμα” για μια έντονη τριχοφυΐα, ενώ 4 στους 10 συμμετέχοντες ήταν διατεθειμένοι να περάσουν ακόμη και μια μέρα στην φυλακή για να έχουν ένα ομοιόμορφο μούσι ή θα απέφευγαν τον καφέ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Αν ένας άνδρας ζούσε ως γυναίκα έστω και για μια μέρα, θα την πάλευε;

Είναι ενδιαφέρον ότι οι άνδρες φροντίζουν ιδιαίτερα το μούσι. Κι ενώ το 73% των ανδρών απάντησαν πως το μούσι τους κάνει πιο ελκυστικούς και το 63% των γυναικών συμμερίζεται αυτήν την άποψη.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όμως: το μούσι είναι πάλι στη μόδα. Σε γενικές γραμμές, το 75% όλων των ερωτηθέντων αναφέρει ότι είναι πολύ πιο κοινωνικά αποδεκτό να έχουμε μια πλήρη γενειάδα σήμερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μεταξύ των γυναικών που απάντησαν, αξίζει να σημειωθεί ότι έξι στους 10 εξέφρασαν την ανησυχία τους ότι πολλοί άνδρες δεν φροντίζουν σωστά το μούσι τους.

Photo: unsplash/Avi Naim

Μήπως οι άνδρες δεν φροντίζουν τόσο τα γένια τους όσο θα έπρεπε;

Όταν οι άνδρες και οι γυναίκες ρωτήθηκαν για κάποιες άλλες ελκυστικές ιδιότητες στον εαυτό τους, οι συχνότερες απαντήσεις ήταν η αίσθηση του χιούμορ τους (66%), της ευγένειας (65%) και της νοημοσύνης (64%).

Αυτά τα τρία χαρακτηριστικά προσδιόρισαν ως ελκυστικά χαρακτηριστικά σε έναν πιθανό ερωτικό σύντροφο: Συγκεκριμένα, το 72% δήλωσε ότι το χιούμορ είναι το νούμερο ένα που αναζητούν σε έναν σύντροφο, το 69% ανέφερε την καλοσύνη και το 64% τη νοημοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Μετάτρεψε την ανασφάλεια σε αυτοπεποίθηση σε δύο λεπτά!

Photo: unsplash/Brooke Cagle

Το άρθρο Αυτό είναι που γεμίζει τους άνδρες με αυτοπεποίθηση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα