Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας οικονομικών σας, αλλά και νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Καλό είναι να αποφύγετε κάθε δέσμευση σήμερα και υπογραφές συμβολαίων ή εγγράφων. Ελέγξτε καλά, όσα θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να προγραμματίσετε κάποια θέματα, με περισσότερη ευκολία, αφού και η παραγωγικότητά σας, είναι αυξημένη. Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στα οικονομικά σας, μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερους τρόπους, για να χειριστείτε πλέον τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες

δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν στον τομέα της εργασίας και των επαγγελματικών σας. Χρειάζεστε αρκετή ψυχική δύναμη, για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και βάλτε τα δυνατά σας, ώστε να δημιουργήσετε καλές βάσεις, για την ολοκλήρωση των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, κάποια πράγματα, μπορεί να σας φαίνονται αρκετά περίπλοκα. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με μία θετική οπτική. Παραμείνετε ήρεμοι και προγραμματίστε σωστά, όσα θέλετε να κάνετε, για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με ευκολότερο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και βάλτε τις απαραίτητες προτεραιότητες, ώστε να μπορέσετε να χειριστείτε σωστά, όσα πρέπει να κάνετε σήμερα. Φροντίστε να βρείτε τον τρόπο, να είστε όσο πιο αποδοτικοί γίνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπιστευτείτε κάποιο άτομο, το οποίο μπορεί να σας συμβουλέψει σωστά και να σας καθοδηγήσει, πάνω θέματα που σας δυσκολεύουν. Αν χρειάζεται να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή επαφές, καλό είναι να κινηθείτε ήρεμα και συγκεντρωμένα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, είναι σημαντικό είναι να έχετε υπομονή και να μην βιαστείτε. Εξετάστε καλά κάθε τι που θέλετε να κάνετε, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο ταξίδι ή επαφή με νέα άτομα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κατανόηση είναι το κλειδί, ώστε να αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις και να κατανοήσετε περισσότερο τους άλλους. Αποφύγετε να είστε αμετακίνητοι στις απόψεις σας και σε όσα θέλετε, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε περισσότερη ευελιξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παραγωγικότητά σας είναι καλή, αποφύγετε μόνο να ξεκινήσετε οποιοδήποτε θέμα δεν έχετε προγραμματίσει καλά. Πρέπει να είστε σίγουροι για όποια κίνηση θέλετε να κάνετε. Μην πάρετε υπερβολικά ρίσκα, που δεν ευνοούνται ημέρα. Εστιάστε σε όσα έχετε σε εκκρεμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα οικονομικά σας, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν γύρω σας, βγάλτε τα συμπεράσματά σας και εκμεταλλευτείτε τα, ώστε να προωθήσετε σωστά τα σχέδιά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χειριστείτε σημαντικές καταστάσεις προσεκτικά, σήμερα, ιδιαίτερα αν αφορούν οικογενειακά θέματα. Προσπαθείτε να κινηθείτε πιο διαλλακτικά. Αν θεωρείτε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν αρκετές απαιτήσεις από σας, συζητήστε το ήρεμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε θέματα σχέσεων, μην αφήσετε την ευαισθησία σας να μπερδέψει τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, σε ότι αφορά έγγραφα και γενικότερα συναλλαγές με το δημόσιο και γραφειοκρατικές υποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα