Justin Timberlake και Jessica Biel καταρρίπτουν ένα μεγάλο ταμπού για να σώσουν τη σχέση τους

20:47 23/1/2020 - Πηγή: iPop

Justin Timberlake και Jessica Biel καταρρίπτουν ένα μεγάλο ταμπού για να σώσουν τη σχέση τους και μάλλον θα έπρεπε όλα τα ζευγάρια να πάρουν ένα καλό παράδειγμα από το αγαπημένο celebrity ζευγάρι.

Μετά τις φήμες για τα περί απιστίας του Justin και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, Justin Timberlake και Jessica Biel φαίνεται πως προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους και να βρουν τα πατήματά τους.

Άλλωστε,

ο Justin στις αρχές Δεκεμβρίου είχε κάνει μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram του μέσω της οποίας είχε ζητήσει συγγνώμη απ’ τη σύζυγό του κι είχε τονίσει ότι απέχει απ’ τα κουτσομπολιά, αλλά ήθελε να ξεκαθαρίσει πως δεν συνέβη τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την συμπρωταγωνίστριά του:

Μένω μακριά από τα κουτσομπολιά όσο μπορώ, αλλά για την οικογένειά μου θεωρώ σημαντικό να ξεκαθαρίσω το τοπίο γιατί οι φήμες πληγώνουν τους ανθρώπους που αγαπώ. Πριν από μερικές εβδομάδες υπέπεσα σε ένα σφάλμα – αλλά για να ξεκαθαρίσω – τίποτα δεν συνέβη ανάμεσα σε εμένα και την συμπρωταγωνίστριά μου. Ήπια λιγάκι παραπάνω εκείνο το βράδυ και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Έπρεπε να γνωρίζω καλύτερα. Ζητάω συγγνώμη από την εκπληκτική μου σύζυγο και το γιο που τους έφερε σε δύσκολη θέση και είμαι συγκεντρωμένος στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που μπορώ. Αυτή η συμπεριφορά μου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Είμαι υπερήφανος που δουλεύω για το «Palmer». Ανυπομονώ να κάνουμε την ταινία και είμαι ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα την δει

View this post on Instagram

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Dec 4, 2019 at 5:05pm PST

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια νιώθουν άνετα να κάνουν ένα πράγμα!

Τώρα, Justin Timberlake και Jessica Biel αποφάσισαν να εργαστούν πάνω στη σχέση τους

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, το ζευγάρι έχει φυσικά τις καλές και κακές μέρες του και βλέπουν έναν ψυχολόγο προκειμένου να εργαστούν πάνω στη σχέση τους.

Πηγή του US Weekly ανέφερε συγκεκριμένα ότι Justin Timberlake και Jessica Biel προσπαθούν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και προσπαθούν να κάνουν κοινές προσπάθειες ώστε να ξαναβρουν την ηρεμία στη σχέση τους.

Ο Justin ξέρει ακριβώς τι να πει στην Jesicca για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα και να ανακουφίσει το άγχος της. Παράλληλα, φροντίζει να της δείχνει πόσο την αγαπάει, κάτι που είναι πολύ εποικοδομητικό για τη σχέση τους

Και γιατί δεν πρέπει να είναι ταμπού το να πας σε σύμβουλο σχέσεων;

Ο Justin και η Jessica κάνουν αυτό που κάθε υγιές ζευγάρι θα έκανε! Κάνουν αμοιβαίες προσπάθειες για να δουν εάν λειτουργεί η σχέση τους, δείχνουν ο ένας στον άλλον την αγάπη τους και δεν φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια.

Γιατί δεν είναι ντροπή να ζητήσεις βοήθεια. Όταν οι συγκρούσεις γίνονται όλο και πιο έντονες, αλλά δεν έχει έρθει η στιγμή να λήξει μια σχέση, καθώς και οι δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, η συμβουλή ενός ειδικού μπορεί να είναι όντως η λύση. Ένας ψυχολόγος θα σας φέρει αντιμέτωπους με τα πραγματικά προβλήματά σας αλλά και τα συναισθήματά σας, τα οποία μπορεί εσείς να αποφεύγετε. Γι’ αυτό μην φοβάστε. Ζητήστε βοήθεια σαν ζευγάρι και μην περιμένετε να φτάσετε στα όριά σας και να παγώσουν τα συναισθήματα μεταξύ σας για να το κάνετε.

Δες ακόμα:

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel έχουν χιούμορ και μόλις το απέδειξαν! | Photos

Το άρθρο Justin Timberlake και Jessica Biel καταρρίπτουν ένα μεγάλο ταμπού για να σώσουν τη σχέση τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα