Αδέρφια Ελλήνων celebrities που είναι εξίσου διάσημα! | Photos

18:39 23/1/2020 - Πηγή: iPop

Όλοι γνωρίζουμε τις Kardashians-Jenners, μεγαλώσαμε με τις Mary-Kate και Ashley Olsen κι έχουμε δει πολλές φορές στην πασαρέλα τις Bella και Gigi Hadid. Αλλά πόσα είναι τα διάσημα αδέρφια στην Ελλάδα;

Μερικές φορές τα αδέρφια ακολουθούν τελείως διαφορετικούς δρόμους (ίσως και τις περισσότερες), άλλες φορές ακολουθούν το ίδιο επάγγελμα ή απλώς ο καθένας διαπρέπει στο δικό του.

Και στην Ελλάδα υπάρχουν

αρκετά αδέρφια περισσότερο ή λιγότερο γνωστά που….θες το γονίδιό τους; Θέλεις το άστρο τους; Τα έχουν καταφέρει πολύ καλά και έγιναν γνωστοί στο κοινό.

Ποια είναι τα διάσημα αδέρφια στην Ελλάδα;Άννα και Λία Βίσση

Η Λία Βίσση είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Άννας Βίσση. Η Λία Βίσση είναι κι εκείνη τραγουδίστρια και στιχουργός ενώ αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν ξεκινήσει την επαγγελματική της καριέρα μαζί με την αδερφή της, Άννα, την συνόδευε στο πιάνο κι έγιναν γνωστές στην Κύπρο ως Αδερφές Βίσση!

Η οικογένεια του Ανδρέα Γεωργίου

View this post on Instagram

Παρακολουθώντας #8lexeis με τα αγόρια μου!!! @christopher_geo @rafaellos_georgiou1991 #brothers #family #familytime

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on Nov 4, 2019 at 12:11pm PST

Η “διαδρομή” του Ανδρέα Γεωργίου μόνο εύκολη δεν ήταν αλλά είχε μια μεγάλη ανηφόρα να ανέβει ήδη απ’ τα παιδικά του χρόνια όταν έχασε τη μητέρα του πολύ νωρίς. Ακολούθησε η απώλεια του πατέρα του αλλά τα αδέρφια εξακολουθούν να έχουν πολύ στενή σχέση μεταξύ τους. Ξένια, Κρίστοφερ και Ραφαέλος έχουν μια ιδιαίτερη σχέση που δεν αντιλαμβάνονται πολλοί.

Δύο απ’ τα αδέρφια του εργάζονται μαζί του ως κινηματογραφιστές ενώ ο Κρίστοφερ έπαιζε και στο “Μπρούσκο” μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου!

Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη

View this post on Instagram

«Κρατηθείτε λίγο χέρι χέρι να πάτε βόλτα» λέει η μαμά ένα μεσημέρι του ‘88 και είναι σα να μην αφήσαμε ποτέ το χέρι η μια της άλλης από τότε. Η ζωή μας βόλτα, πιασμένες σφιχτά, συντροφιά… είναι σπουδαία όλα επειδή τα μοιράζομαι μαζί σου Αλικάκι μου ♥️ Σε αγαπάω ασυναίρετα και παντοτινά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αδέρφια Ελλήνων, | Photos,aderfia ellinon, | Photos