Αυτή θα είναι η τελική τριάδα του GNTM ( ; )

20:15 14/11/2019 - Πηγή: iPop

Όπως γνωρίζουμε κορίτσια και κριτές βρίσκονται στο Μιλάνο για τον προημιτελικό του GNTM και το Σάββατο επιστρέφουν… Ποια θα είναι η τελική τριάδα του GNTM; Ποια κορίτσια έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μέχρι τέλους;

Η παραγωγή του GNTM βρίσκεται Μιλάνο για τα γυρίσματα και αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, όπως είχε αποκαλύψει και η Βίκυ Καγιά.

Κι ενώ όλα παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, έχουμε το πιο δυνατό spoiler που μπορεί να βγει

αληθινό. Ποια θα είναι η τελική τριάδα του GNTM που θα διαγωνιστεί για να αναδειχθεί νικήτρια;

View this post on Instagram

Η Μαρίνα αποχώρησε. Έτσι, την επόμενη Δευτέρα, θα μάθουμε την τελική δεκάδα. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. #GNTMgr @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on Nov 13, 2019 at 2:00am PST

Όπως όλα δείχνουν οι τρεις κοπέλες που θα διαγωνιστούν στον τελικό είναι οι: Κάτια Ταραμπάνκο, Κέισι Μίζιου και Άννα Μαρία Ηλιάδου. Αυτή φαίνεται πως είναι η τελική τριάδα του GNTM

Για την Κάτια λίγο -πολύ όλοι το περιμέναμε καθώς μπορεί να ενοχλεί αρκετό κόσμο με τις δηλώσεις της και τον χαρακτήρα που προβάλλει on camera αλλά διεκπεραιώνει όλες τις δοκιμασίες με επιτυχία και πάντα έχει μια καλή φωτογραφία. Από την άλλη, η Άννα Μαρία Ηλιάδου, το «μπρατόπουλο», έχει ήδη αρχίσει να προσπαθεί και η πορεία της είναι ανοδική στο παιχνίδι.

Τέλος, η Κέισι Μίζιου, η οποία διατηρεί ένα λίγο πιο χαμηλό προφίλ συγκριτικά με τις υπόλοιπες, δίνει το 100% του εαυτού της στις φωτογραφίσεις και σε ό,τι της ζητηθεί, είναι επαγγελματίας και θα καταφέρει (μάλλον) να φτάσει στην τελική κρίση.

Πώς φτάσαμε σε αυτήν την τελική τριάδα; Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η παραγωγή ζήτησε να ετοιμάσουν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τρία συγκεκριμένα κορίτσια: Κάτια Ταραμπάνκο, Κέισι Μίζιου και Άννα Μαρία Ηλιάδου. «Δεν λέμε ότι αυτή είναι η τελική τριάδα, αυτό δεν το ξέρουμε. Λέμε ότι ζήτησαν βίντεο με τις καλύτερες στιγμές αυτών των τριών κοριτσιών. Το Σάββατο θα γυρίσουν στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Πατλάκη.

Μέχρι τότε έχουμε να δούμε… επιστροφές-καταστροφές, ίντριγκες, ωραία concept κι έναν τελικό που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει και θα μας καθηλώσει.

Ο τελικός αναμένεται να γίνει τον Δεκέμβρη, ενώ δεν γνωρίζουμε αν όπως και πέρυσι θα ψηφίσει και το κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει ο τελικός του GNTM 2!

Το άρθρο Αυτή θα είναι η τελική τριάδα του GNTM ( ; ) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, GNTM,afti, GNTM