8 ερωτήσεις για ταινίες θα μας πουν εάν είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής

19:05 14/11/2019 - Πηγή: iPop

Η γνώμη σου για τις ταινίες της Disney- Pixar θα μας πουν εάν είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής! Οι ερωτήσεις αφορούν γενικά τις αγαπημένες σου ταινίες αλλά και συγκεκριμένους χαρακτήρες.

Οι ειλικρινείς απαντήσεις σου είναι απαραίτητες για να μπορέσει να βγάλει το τεστ το σωστό αποτέλεσμα!

Είσαι ένας εσωστρεφής όπως η Sadness ή ο Alfredo Linguini ή είσαι ένας εξωστρεφής όπως η Joy και ο Lighting

McQueen?;

Κάνε το τεστ και μάθε!

Πώς αλλιώς θα καταλάβεις εάν είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής;Εσωστρεφής:Το να είσαι ανάμεσα σε κόσμο εξαντλεί την ενέργειά σουΑπολαμβάνεις τη μοναξιάΣκέφτεσαι πριν μιλήσειςΈχεις λίγους αλλά στενούς φίλουςΠροτιμάς τις one-on-one επαφέςΟι άλλοι συνήθως σε περιγράφουν σαν ένα ήσυχο άτομο που δυσκολεύονται να γνωρίσουνΕξωστρεφής:Δεν περνάς πολλή ώρα μέσα στο σπίτι ή όταν είσαι σπίτι σ’ αρέσει να είσαι με παρέαΛατρεύεις τη διασκέδασηΈχεις πολλούς φίλους και σ’ αρέσει να επικοινωνείς συχνά μαζί τουςΜιλάς πολύ εύκολα και σ’ όλουςΚάνεις πολύ εύκολα καινούριους φίλους

Παρόλα αυτά, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να είσαι και απ’ τα δύο γιατί συμβαίνει και αυτό! Όλοι μας έχουμε τις πιο κοινωνικές και τις πιο μοναχικές στιγμές μας και η ταμπέλα «εσωστρεφής και εξωστρεφής» αφορά απλά ορισμένα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτούς τους 2 τύπους ανθρώπων να διαφέρουν σε ορισμένα κομμάτια του χαρακτήρα τους και της κοινωνικοποίησής τους.

Δες και αυτό:

21 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τους εσωστρεφείς

Το άρθρο 8 ερωτήσεις για ταινίες θα μας πουν εάν είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
8 ερωτήσεις για ταινίες θα μας πουν εάν είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής,