Αυτή η νύχτα μένει: Όλα όσα είδαμε στο 1ο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης σειράς του ALPHA και τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter

18:31 11/10/2022 - Πηγή: iPop

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ 11/10, η πολυσυζητημένη σειρά εποχής του ALPHA “Αυτή η νύχτα μένει” που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές με το πρώτο επεισόδιο να αφήνει πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια. Την σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει η Κατερίνα Φιλώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.

Οι σειρές της ΕΡΤ που αναμένεται να μας καθηλώσουν στους καναπέδες την νέα

τηλεοπτική χρονιά

Οι πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς “Αυτή η νύχτα μένει” προβλήθηκε χθες βράδυ, από την συχνότητα του ALPHA και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε περίπου πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή των 2 βασικών ηρώων της σειράς. Από την μία υπάρχει ο Χρήστος Αναγνώστου, που είναι δήμαρχος σε μια επαρχιακή πόλη και ανακαλύπτει ότι ζούσε σε ένα ψέμα εδώ και 25 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ανακάλυψε ότι η περιστασιακή σχέση της γυναίκας του, ήταν κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που νόμιζε, αφού ήταν ο μεγαλύτερος της έρωτας. Έτσι μέσα σε μια στιγμή, ανατρέπονται όλα όσα γνώριζε σήμερα για την οικογένεια του και την γυναίκα του.

Από την άλλη, ο Στρατής Βαρδάρης είναι ο ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου διασκέδασης και ο κρυφός έρωτας της γυναίκας του δημάρχου για 25 χρόνια. Από την στιγμή που μαθαίνει ο δήμαρχος την αλήθεια, την επόμενη κιόλας στιγμή γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός του Στρατή καθώς και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο της νύχτας. Το μαγαζί του Στρατή και ο κόσμος του δέχονται ανελέητο πόλεμο από τον Χρήστο και οι συγκρούσεις αυτών των 2 αναμένονται να είναι σφοδρές. Έπειτα η Νίτσα και η Ζέτα έρχονται στο Αγρίνιο και στο μαγαζί του Στρατή για μια καινούρια αρχή, κρύβοντας όμως και εκείνες τα δικά τους μυστικά. Μια σειρά γεμάτη ένοχα μυστικά και πάθη είναι το νέο πολύ ελπιδοφόρο πρότζεκτ του ALPHA.

Πρωταγωνιστές: Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Τάσος Λέκκας, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Αναστασίου Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης

Τα tweets και η μάχη της τηλεθέασης

Γεια σου ρε Μπισμπικη, και σου είχε βγει το όνομα στις #AgriesMelisses#nyxta pic.twitter.com/QpdiXlqvUQ

Wild Bee (@JustEstella) October 10, 2022

Αν το “βαρύ ζεϊμπέκικο” είχε εικόνα #nyxta

Βασικής Μπισμπικης pic.twitter.com/XOZcA9oJOX

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Όλα, ALPHA, Twitter,afti, ola, ALPHA, Twitter