«My Mind and Me»: Το νέο ντοκιμαντέρ της Selena Gomez για την ψυχική υγεία απέκτησε επίσημο trailer! – Πότε κάνει πρεμιέρα;

12:43 11/10/2022 - Πηγή: iPop

«Γίνε αυτό που είσαι, Selena. Κανείς δεν νοιάζεται για το τι κάνεις», λέει η Selena Gomez στο trailer του «My Mind and Me» που κυκλοφόρησε χθες 10/10, με αφορμή την Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας. «Το θέμα είναι ποια είμαι και να είμαι εντάξει με το που είμαι. Είμαι ευγνώμων που ζω», συνέχισε η αγαπημένη μας σταρ στο ντοκιμαντέρ που θα μας καθηλώσει.

Σε σκηνοθεσία και

παραγωγή του Alek Keshishian, το «My Mind and Me» εξιστορεί το ταξίδι και τη μάχη της Selena Gomez με την υγεία της κατά τη διάρκεια έξι ετών, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της με τον λύκο, την κατάθλιψη και το άγχος.

Wondermind: Η νέα πλατφόρμα ψυχικής υγείας μιλάει για όσα όσα αποφεύγουμε και πίσω από την πρωτοβουλία κρύβεται η Selena Gomez

«Selena Gomez: My Mind and Me» – Trailer: Όλα όσα θα δεις

Μία καλλιτέχνης που είναι υποψήφια για Grammy, η Gomez έχει πουλήσει περισσότερα από 210 εκατομμύρια single κι έχει συγκεντρώσει πάνω από 45 δισεκατομμύρια music streams παγκοσμίως. Από την πλευρά της τηλεόρασης, η Gomez υποδύεται τη Mabel Mora στην υποψήφια για Emmy σειρά «Only Murders in the Building», με πρωταγωνιστές τον Steve Martin και τον Martin Short. Έχει επίσης συμμετάσχει στη δημοφιλή εκπομπή μαγειρικής στο HBO Max «Selena + Chef», η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα την τέταρτη σεζόν της.

Το «Selena Gomez: My Mind and Me» ακολουθεί το ταξίδι ψυχικής υγείας της pop σταρ, το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς η Selena Gomez φτάνει σε μια νέα κορύφωση στην καριέρα της, μια απροσδόκητη αλλαγή την παρασύρει στο σκοτάδι. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ακατέργαστα και προσωπικά πλάνα της καθημερινότητάς της, ενώ αναλύει κι ένα ταξίδι έξι ετών στην τρέχουσα φάση της καριέρας της. Η επίσημη περιγραφή εκπομπής του Apple TV+ για το ντοκιμαντέρ γράφει:

Μετά από χρόνια στο προσκήνιο, η Selena Gomez κατακτά ένα ασύλληπτο αστέρι. Αλλά μόλις φτάνει σε μια νέα κορυφή, μια απροσδόκητη στροφή την τραβάει στο σκοτάδι. Αυτό το μοναδικά προσωπικό ντοκιμαντέρ αναλύει το εξαετές ταξίδι της προς ένα νέο φως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Η κατάθλιψη, οι αγχώδεις διαταραχές, η διπολική διαταραχή, οι νευρικοί κλονισμοί και τα θέματα ψυχικής υγείας, έγιναν ο χειρότερος εφιάλτης της νεαρής σταρ, όμως εκείνη βρήκε τη δύναμη, μίλησε ανοιχτά για όλα όσα βιώνει και κατάφερε να σώσει πολλές ανθρώπινες ζωές από το σκοτάδι.

Η Selena Gomez βάζει τέλος στα social media προστατεύοντας την ψυχική της υγεία

Λίγες μέρες νωρίτερα, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου αποκάλυψε ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του «My Mind and Me» θα πραγματοποιηθεί στην 36η διοργάνωση του AFI Fest στις 2 Νοεμβρίου στο Hollywood.

Το «Selena Gomez: My Mind and Me» κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στο Apple TV+ στις 4 Νοεμβρίου κι εδώ μπορείς να δεις το trailer:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «My Mind and Me»: Το νέο ντοκιμαντέρ της Selena Gomez για την ψυχική υγεία απέκτησε επίσημο trailer! – Πότε κάνει πρεμιέρα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα