Αυτή είναι η ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα το Καφέ της Χαράς

20:14 9/7/2019 - Πηγή: iPop

Πλέον είναι οριστικό και ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε την ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα το Καφέ της Χαράς. Πότε θα δούμε στις οθόνες μας τα νέα επεισόδιο;

Πότε κάνει πρεμιέρα το Καφέ της Χαράς; Ο Χάρης Ρώμας καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» μίλησε για τα νέα επεισόδιο της αγαπημένης ελληνικής σειράς που όπως έχει γίνει γνωστό θα επιστρέψει στον ANT1.

Ο

σεναριογράφος και ηθοποιός αποκάλυψε πως η σειρά που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020. Κι αφού περιμέναμε τόσα… χρόνια, μπορούμε να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη.

Όπως δήλωσε ο Χάρης Ρώμας, το Καφέ της Χαράς θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Όπως είπε θα γίνουν αρκετά επεισόδιο αλλα όχι παρά πολλά.

αΑλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές. Είναι οικονομικό το προϊόν, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε στην εκπομπή πως με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. «Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας αναφορικά με τη συμμετοχή ή όχι της Ρένιας Λουιζίδου είχε αποκαλύψει πως θα παραμείνει στον ρόλο της και θα υποδυθεί και πάλι τη Χαρά Χάσκα.

Ο ρόλος της Ρένιας θα υπάρχει. Η Ρένια παίζει και θα παίζει, όμως επειδή ακριβώς είχε όλη αυτή τη δυστοκία με το κανάλι και τη σειρά στην οποία συμμετείχε, και δεν ήξερε τι θα γίνει, εμείς σαν συγγραφείς πρέπει να είμαστε κατοχυρωμένοι με ένα γερό story. Έτσι, φτιάξαμε το story όπως το φανταστήκαμε! Η Ρένια μια μεγάλη φιλική συμμετοχή, όχι ένα επεισόδιο, αρκετά επεισόδια

Photo: PANORAMA PRESS

Το άρθρο Αυτή είναι η ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα το Καφέ της Χαράς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα