Οι κομψές εμφανίσεις των κυριών στην ορκωμοσία της Κυβέρνησης (Photos)

15:19 9/7/2019 - Πηγή: iPop

H ορκωμοσία της Κυβέρνησης έγινε το μεσημέρι της Τρίτης και φυσικά πρωταγωνιστές δεν ήταν άλλοι απ’ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου! Όμως, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει κανείς για τις εμφανίσεις στην ορκωμοσία της Κυβέρνησης.

Ποιες εμφανίσεις; Μα φυσικά των κυριών, δηλαδή των συζύγων των υπουργών, των υφυπουργών και φυσικά της Πρώτης Κυρίας της Ελλάδας, της Μαρέβας Μητσοτάκη!

Οι κυρίες έλαμπαν στο πλευρό των συζύγων, και πώς να μην το κάνουν, άλλωστε, αφού είναι μια

μεγάλη μέρα για την οικογένειά τους.

Οι φωτογράφοι είχαν στηθεί από νωρίς έξω απ’ το Προεδρικό Μέγαρο, πολιορκώντας όλους όσους κατέφθαναν για την ορκωμοσία της Κυβέρνησης.

Οι νεόνυμφοι Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας έκλεψαν τις εντυπώσεις, ενώ εντυπωσιακή ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, αλλά και η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία έδειχνε τρισευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της και νέου Πρωθυπουργού της χώρας.

Παρακάτω οι εμφανίσεις στην ορκωμοσία της Κυβέρνησης που ξεχωρίσαμε:Μαρέβα Μητσοτάκη

Απ’ το βράδυ της Κυριακής, η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας και φυσικά καμαρώνει τον σύζυγό της ως Πρωθυπουργό.

Στην ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ παντελόνι, μ’ ένα boho μπλουζάκι σε σκούρη μπλε απόχρωση, με μια δερμάτινη καφέ ζώνη στη μέση. Τόσο όσο πρέπει, ώστε να κλέψει τις εντυπώσεις!

Φυσικά, τη Δευτέρα στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, φρόντισε να κάνει μια πιο grande εμφάνιση μ’ ένα λευκό κοστούμι που της πήγαινε πολύ!

Τζένη Μπαλατσινού

Μ’ ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, κι ένα λευκό crop-top πουκάμισο, η Τζένη Μπαλατσινού δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο για να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Επέλεξε να βάλει φλατ σανδάλια, τα οποία ολοκλήρωσαν το minimal look της.

Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου μ’ ένα γαλάζιο φόρεμα ήταν εντυπωσιακή, συνοδεύοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Πόπη Καλαϊτζή

Σε γαλάζιες αποχρώσεις κινήθηκε και η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή. Η σύζυγος του νέου υπουργού Περιβάλλοντος ήταν απ’ τις πολύ εντυπωσιακές παρουσίες, ούσα λιτή κι ανέμελη, αλλά παράλληλα chic.

Ρεγγίνα Καρρά

Η Ρεγγίνα Καρρά είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Κουμουτσάκο σε κάθε του βήμα. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει απ’ την ορκωμοσία του, στην οποία επέλεξε ένα total white look.

Δήμητρα Θεοχάρη

Ο Χάρης Θεοχάρης κατά την άφιξή του πόζαρε μαζί με την πολυμελή οικογένειά του, με τη σύζυγό του Δήμητρα να στέκεται στιλάτη στο πλευρό του, χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Λένα Μπανιά

Το λευκό έπαιξε πολύ, και η Λένα Μπανιά, σύζυγος του Λευτέρη Αυγενάκη ήταν απ’ τις κυρίες που το διάλεξαν και το φόρεσαν με επιτυχία!

Νικολέτα Συρεγγέλα

Για το τέλος αφήσαμε τη Νικολέτα Συρεγγέλα, σύζυγο του Χρίστου Δήμα, η οποία ήταν απόλυτα καλοκαιρινή, όπως αρμόζει στην εποχή, μ’ ένα λευκό φόρεμα με κεντήματα, καθώς και μπεζ παπούτσια που ταίριαζαν απόλυτα!

Photos: Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Το άρθρο Οι κομψές εμφανίσεις των κυριών στην ορκωμοσία της Κυβέρνησης (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα