Αυτή είναι η ηλικία σου… τουλάχιστον με βάση τις συνήθειές σου!

19:46 3/5/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί η ταυτότητά σου να λέει πως είσαι 30 ετών, αλλά ποια είναι η ηλικία της… ψυχής σου; Το έχεις ξανακούσει “είμαστε όσο νιώθουμε”. Το πώς νιώθεις αντικατοπτρίζεται πολλές φορές στο τι επιλέγεις να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο. Θα δεις 50άρηδες που βγαίνουν τα βράδια σαν να είναι 20 χρονών και 25χρονους που ζουν σαν να πλησιάζουν στα 60! Ποιες είναι οι συνήθειες που έχεις όταν περνάς πολύ χρόνο στο σπίτι;

Οι απαντήσεις σου στις παρακάτω ερωτήσεις θα μας κάνουν να μαντέψουμε πόσο χρονών είσαι ή για να είμαστε πιο ακριβείς… Πόσο χρονών βγάζουν οι συνήθειές σου ότι είσαι!

Είσαι

του άραγμα και του καναπέ ή η ενεργητικότητα είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει;

Ποιες είναι οι συνήθειες που έχεις μέσα στο σπίτι;

Αν έχεις ξεμείνει από ιδέες σου δίνουμε 3 υπέροχες ιδέες για να πάρεις έμπνευση!

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το ποιες είναι οι συνήθειες σου μέσα στο σπίτι, δοκίμασε και κάτι απ’ αυτά:

Γυμναστική στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να έχεις όργανα και εξοπλισμό για να γυμναστείς. Βάλε απλά το αγαπημένο σου video στο YouTube και ξεκίνα να γυμνάζεσαι ακολουθώντας τις οδηγίες.Ζωγραφική. Εάν από μικρός είχες άχτι να γίνεις καλλιτέχνης, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Πάρε έναν λευκό καμβά και τα αγαπημένα σου χρώματα και δες τι μπορείς να καταφέρεις!Μαγειρική. Ο Άκης είναι εκεί και σε περιμένει. Δες τι υλικά έχεις στην κουζίνα σου, ψάξε online για συνταγές και δοκίμασε τις δυνάμεις. Κι αν το κάψεις, δεν πειράζει, ευτυχώς το delivery είναι εδώ για σένα!Θέλεις κι άλλες ιδέες για συνήθειες στο σπίτι; Πάρε μερικές!

Τα καλύτερα δωρεάν online classes για γυμναστική, ζωγραφική, φωτογραφία, μαγειρική κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Το άρθρο Αυτή είναι η ηλικία σου… τουλάχιστον με βάση τις συνήθειές σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα