Το Suite GR Radio στον “αέρα” του Ελληνικού Διαδικτύου!

16:51 3/5/2020 - Πηγή: iPop

Το Suite GR Radio, είναι ένα νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο, που παίζει 24 ώρες την ημέρα Eclectic και Easy Listening Ελληνική μουσική και τραγούδια.

Ξεκίνησε να “εκπέμπει” στο Διαδίκτυο στις 27 Απριλίου 2020 και την δημιουργία του ραδιοφώνου ανέλαβε ο Χρίστος Καλτσάς, deejay και ραδιοφωνικός παρουσιαστής στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5, όπου έχει την επιμέλεια του προγράμματος.

Η πρωτοτυπία αυτού του διαδικτυακού ραδιοφώνου

είναι πως παίζει μόνο Ελληνική μουσική και τραγούδια που είτε έγραψαν και τραγούδησαν Έλληνες καλλιτέχνες, είτε κάποιες ξένες παραγωγές που συμμετείχαν Έλληνες. Σκοπός του είναι η διάδοση της καλής Ελληνικής μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Η playlist του Suite GR Radio έχει ένα μεγάλο εύρος καλλιτεχνών: Από την Πέννυ Μπαλτατζή μέχρι την Μαρινέλλα, από τον Κωστή Μαραβέγια μέχρι τον Γιάννη Πάριο, από τους Gadjo Dilo μέχρι τους Onirama και από τον Γεράσιμο Λαβράνο μέχρι τον Μάνο Χατζιδάκι.

Η ροή του προγράμματος περιέχει (χωρίς διακοπές για διαφημίσεις) Swing, Bossa Nova, Latin, Instrumental, Remixes και άλλα είδη μουσικής, κατάλληλα δομημένα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσουν και εκπομπές, ενώ ήδη συνεργάζονται με το ραδιόφωνο γνωστοί djs & producers, όπως ο DJ Stavros Panagiotidis και ο Paul Ragatsi.

Το Suite GR Radio μπορείς να το ακούσεις στο suiteradio.eu, καθώς και σε όλα τα μεγάλα sites ραδιοφώνων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Βρες το ακόμα στους λογαριασμούς του στο Facebook και το Instagram.

Δες ακόμα:

Ήρθε το… ΕRΤFLIX! Δωρεάν ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ

Το άρθρο Το Suite GR Radio στον “αέρα” του Ελληνικού Διαδικτύου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα