Αυτές οι οπτικές ψευδαισθήσεις θα σου πουν αν είσαι ο αστείος ή ο σοφός της παρέας!

17:37 6/9/2020 - Πηγή: iPop

Στις παρέες των ατόμων σχεδόν πάντα υπάρχει ο φίλος που θα πετάξει την ατάκα του και θα κάνει όλους τους φίλους του να κατουρηθούν από τα γέλια. Επίσης άλλο ένα μοτίβο που είναι συχνό, περισσότερο σε παρέες κοριτσιών, είναι ότι υπάρχει εκείνη η φίλη η οποία θα φροντίσει να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα και επειδή τις περισσότερες φορές έχει και δίκιο είναι δικαίως η σοφή της παρέας! Οι παρακάτω οπτικές ψευδαισθήσεις θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν είσαι η αστεία ή η σοφή φίλη της παρέας σου!

Είσαι η αστεία ή η σοφή φίλη της παρέας σου;

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον

από την άποψη ότι στηρίζονται καθαρά στο πως λειτουργεί το μυαλό που τις “διαβάζει”. Το σε ποια κατηγορία φίλης ανήκεις στην παρέα σου θα καθοριστεί από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο εγκέφαλός σου!

Έχεις δει ποτέ μια οπτική ψευδαίσθηση που να σε έχει κάνει να αμφισβητήσεις την ίδια σου την ύπαρξη; Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορεί να φαίνονται διαφορετικές σε όλους, ορισμένοι βλέπουν μαύρο και μπλε, ενώ άλλοι βλέπουν λευκό και χρυσό (ναι, αναφέρομαι στη φωτογραφία με το φόρεμα αν την είχες προλάβει κι εσύ!). Ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλός σας επεξεργάζεται οπτικές ψευδαισθήσεις μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητά σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Πόσες φορές έχεις δει το κάθε επεισόδιο από τα “Φιλαράκια”; Ήρθε η ώρα να μάθουμε!

Photo: unsplash/Priscilla Du Preez

Το άρθρο Αυτές οι οπτικές ψευδαισθήσεις θα σου πουν αν είσαι ο αστείος ή ο σοφός της παρέας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα