Πώς να ντύνεσαι σε λιγότερο από 10 λεπτά κάθε μέρα;

10:52 6/9/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε μέρα θες μια ώρα για να ετοιμαστείς; Σου παίρνει πολύ ώρα και δεν ξέρεις τι να βάλεις; Αν αναρωτιέσαι πώς να ντύνεσαι γρήγορα, σου έχουμε τη λύση! 

Έλα, παραδέξου το! Κάθε πρωί κάθεσαι και κοιτάς τη ντουλάπα απεγνωσμένα, περιμένοντας να σου βρει κάποιος άλλος τι θα βάλεις, όμως κάτι τέτοιο φυσικά δεν συμβαίνει ποτέ. Και κάπως έτσι καταλήγεις να χρειάζεσαι μια ώρα για να ετοιμαστείς. Ξέχνα το! Από εδώ και πέρα θα ετοιμάζεσαι σε λιγότερο από 10 λεπτά, ακολουθώντας αυτά τα tips.

Πώς
να ντύνεσαι γρήγορα κάθε μέρα;

Φρόντισε να έχεις μια οργανωμένη ντουλάπα 

Είναι το Α και το Ω για να βρίσκεις εύκολα και γρήγορα τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις. Άσε που αν είναι όμορφα τακτοποιημένα τα ρούχα σου και δεν τσαλακώνονται δε θα θέλουν και σίδερο. Είναι καλό να ξέρεις απ’ έξω τη ντουλάπα σου, πού βρίσκονται τα παντελόνια, πού οι μπλούζες και τα σχετικά και φυσικά μην τα ανακατεύεις μεταξύ τους.

Unsplash/ Alyssa Strohmann

Όρισε το στυλ σου 

Ξεκαθάρισε το στυλ σου, τον τρόπο που ντύνεσαι. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να είσαι πιο οργανωμένη κάθε φοράς που ψάχνεις τι θα φορέσεις. Το ίδιο πρέπει να έχεις στο νου σου και κάθε φορά που ψωνίζεις νέα ρούχα. Μην αγοράζεις αλόγιστα, αλλά να σκέφτεσαι πάντα αν καθετί ταιριάζει στο στυλ σου, ώστε τελικά να σου χρησιμεύσει και να το αξιοποιήσεις εύκολα.

Tips για να έχεις έμπνευση κάθε φορά που ντύνεσαι! 

Επένδυσε σε ευέλικτα κομμάτια 

Είναι καλό να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου μερικά κομμάτια που πηγαίνουν με αρκετά ρούχα και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Για παράδειγμα, ένα σκουρόχρωμο παντελόνι, ένα τζιν, ένα λευκό t-shirt, μία τζιν φούστα, ένα πουλόβερ, όλα αυτά είναι ρούχα που ταιριάζουν πολύ εύκολα με άλλα και πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου. Καλό είναι να αγοράζεις ρούχα τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με τουλάχιστον τρία από αυτά που ήδη έχεις. Και ναι, είναι κάτι που αξίζει να σκέφτεσαι κάθε φορά που βγαίνεις για ψώνια. Από την άλλη, όταν δεν είσαι σίγουρη για κάτι, μην ψωνίζεις το συγκεκριμένο κομμάτι. Είναι πιθανό να κάθεσαι να παιδεύεσαι με το πώς θα το φορέσεις, καταλήγοντας να σπαταλάς το χρόνο σου.

Pexels

Οργανώσου! 

Φυσικά και το ιδανικό είναι να ξέρεις περίπου τι θα φορέσεις από την προηγούμενη ημέρα. Θα εξοικονομήσεις πολύ χρόνο και θα είσαι πραγματικά οργανωμένη.

Unsplash/ Sarah Brown

Ξεκαθάρισε τα ρούχα σου 

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να γεμίζει εντελώς η ντουλάπα με το χάος εκεί μέσα να επικρατεί. Η ταξινόμηση είναι σωτήρια! Βέβαια, ξέρουμε πολύ καλά ότι το πιο δύσκολο είναι να ξεκαθαρίσεις και να αφαιρέσεις από τη ντουλάπα σου τα κομμάτια που σου αρέσουν αλλά δεν φοράς πλέον. Καλύτερα να έχεις, όμως, μια ντουλάπα λιγότερο γεμάτη παρά μια ντουλάπα που να ξεχειλίζει από ρούχα που δεν πρόκειται να φορέσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις ένα ξεσκατάρισμα στη ντουλάπα σου!

Photo: Unsplash/ chuttersnap

Το άρθρο Πώς να ντύνεσαι σε λιγότερο από 10 λεπτά κάθε μέρα; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα