Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2020)

09:01 6/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/9/2020), κοινωνική ζωή και δημόσιες σχέσεις, είναι

το νούμερο ένα στις προτεραιότητές σας, αφού κυρίως με τη φυσική σας παρουσία, θα μπορέσετε να περάσετε εκείνα που θέλετε στο περιβάλλον. Εξίσου σημαντική προτεραιότητα, είναι οι σχέσεις σας με το σύντροφο και τα παιδιά σας εάν είστε γονείς, ή το φλερτ που μπορεί να γίνει αποτελεσματικό, μόνο εάν δεν εκδηλώνεται με ορμή και ανυπομονησία.  Μέσα από την καλλιέργεια των ουσιαστικών για τη ζωή σας σχέσεων, θα μπορέσετε να έχετε σταθερούς φυσικούς σύμμαχους, όπως τα άτομα της οικογενείας σας, στενούς φίλους ή συνεργάτες.

Ταύρος

Όπως κι αν έχετε βάλει σκοπό να κατευθυνθείτε επαγγελματικά οικονομικά ή αλλού, προκειμένου να δείτε τη ζωή σας να εξελίσσεται, χρειάζεται να μιλήσετε με ανθρώπους, να συμβουλευτείτε τους ειδικούς, ή να πάρετε τις κατάλληλες πληροφορίες, πριν προχωρήσετε σε επόμενες δεσμεύσεις, σχετικές με το αντικείμενο που θέλετε να ακολουθήσετε. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξετε μόνο, είναι να σταματήσετε να πιστεύετε σε υποσχέσεις, που σας ακούγονται φιλόδοξες και εύκολες για να τις επιδιώξετε. Τίποτα από εδώ και στο εξής, δεν γίνεται με πλάτες άλλων.

Δίδυμοι

Εμπλουτίστε τα ενδιαφέροντα και τις γνώσεις σας, αφού η περίοδος αυτή, είναι ιδανική στο να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας, να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους, που διαθέτουν ένα εξαιρετικό γνωστικό επίπεδο. Βάλτε στην καθημερινότητας σας μια καινούργια δραστηριότητα, που θα έχει περισσότερη κίνηση, και να είναι ομαδικής φύσεως. Όλα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, στη διεύρυνση του κύκλου σας, γιατί τώρα θα μπουν στη ζωή σας άτομα, που μπορεί να ξεκινήσετε από φιλικό επίπεδο και να καταλήξουν να γίνουν οι επόμενοι συνεργάτες σας.

Καρκίνος

Τολμήστε να υπερβείτε λιγάκι τις ενστάσεις που έχετε, όταν πρέπει να προβάλλετε τον εαυτό σας περισσότερο, σε έναν καινούργιο συνεργάτη, στις υποσχέσεις από προϊστάμενους που αθετήθηκαν στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η ζωή θέλει τόλμη και αποφασιστικότητα, πείσμα και τακτικές που προβάλλουν κυρίως την αυτοπεποίθηση που νιώθετε, όταν γνωρίζετε, ότι κάτι το ξέρετε πολύ καλά, το κάνετε καλά.  Η εβδομάδα που έρχεται, είναι ιδανική για να προβληθείτε. Για να κανονίσετε μια εξέλιξη που σας είχαν τάξη και παραμένει στάσιμη.

Λέων

Την εβδομάδα που έρχεται, θα χρειαστεί αρκετές φορές να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας, είτε στο περιβάλλον που εργάζεστε, είτε στους χώρους που τυχόν δραστηριοποιείστε. Έτσι σήμερα, σε μια πιο χαλαρή ημέρα, καταγράψτε αν χρειαστεί τις επαφές που πρέπει να κάνετε προκειμένου να προωθήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας, ή άλλα ζητήματα που αφορούν την γενικότερη εξέλιξη της ζωής σας. Είναι η εποχή που χρειάζεστε ανθρώπους εμπιστοσύνης, σύμμαχους με κοινό προσανατολισμό. Δεδομένου ότι το προηγούμενο διάστημα, αντιμετωπίσατε αρκετό ανταγωνισμό.

Παρθένος

Οργάνωση και μεθόδευση είναι όροι που γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, αφού ανήκουν στα έμφυτα ταλέντα σας. Τώρα όμως θα χρειαστεί να βάλετε τα ταλέντα σας αυτά, σε «πειθαρχημένη» εφαρμογή, αφού τις επόμενες ημέρες, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες, να κατακτήσετε άλλο ένα σκαλοπάτι που αφορά την προσωπική σας εξέλιξη, ή την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Παράλληλα, μείνετε μακριά από παρασκήνια που αναπτύσσονται στο εργασιακό σας περιβάλλον την εποχή αυτή, ή σε όποιο άλλο χώρο δραστηριοποιείστε. Αναδείξτε την αξιοπρέπειά σας έτσι.

Ζυγός

Θα μπορέσετε θαυμάσια την επόμενη εβδομάδα, να συζητήσετε με συνεργάτες φίλους ή δικούς σας ανθρώπους, κάποια θέματα που επιθυμείτε να τα δείτε να εξελίσσονται και αφορούν εκτός από τη δική σας τακτική και τη συμμετοχή στην ευθύνη και τους στενούς «άλλους». Για το λόγο αυτό σήμερα σε μια πιο χαλαρή ημέρα, σκεφτείτε και γίνετε πιο συγκεκριμένοι, στο τι θέλετε από τους ανθρώπους που σχετίζεστε σε επίπεδο καθημερινότητας αλλά και να τους πείτε και το τι περιμένετε να δείτε από αυτούς. Δεν έχετε κανένα περιθώριο από δω και στο εξής να περιμένετε αμέτοχοι.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/9/2020), στον τομέα που συνήθως εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε, τώρα θα μπουν καινούργια πρόσωπα που η δυναμική τους ταιριάζει με τον τρόπο που δουλεύετε. Δεν αποκλείεται στο πρόσωπο ενός νέου συνεργάτη σας, να βρείτε τον επόμενο σύμμαχο, φίλο αλλά και υποστηριχτή σας, αφού θα διακρίνει σε εσάς πόσες πολλές δεξιότητες διαθέτετε. Η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή αλλάζει και αποκτά περισσότερη εξωστρέφεια, όσο και αν αυτό στην αρχή, σας δυσκολεύει να συνηθίσετε. Είναι όμως απαραίτητο ένα κοινωνικό και επαγγελματικό άνοιγμα.

Τοξότης

Τονώστε περισσότερο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ιδίως εκείνες που σχετίζονται με ανθρώπους που συμπορεύεστε σε επίπεδο καθημερινότητας. Τελευταία, τους βομβαρδίζετε με εκείνα που ενδιαφέρουν κυρίως εσάς και δεν έχετε αφτιά να ακούσετε τι έχουν να σας πούνε κι εκείνοι. Μπορεί να σας ακούγεται σκληρό αλλά δεν περιστρέφετε ο κόσμος γύρω σας. Κι αυτή είναι μία εικόνα που τη βγάζετε συνεχώς απέναντι στους άλλους τελευταία. Ενώ δεν είστε άνθρωποι που προβάλλετε εγωιστικά συμπλέγματα, προσπαθήστε να νοιάζεστε περισσότερο για τους άλλους.

Αιγόκερως

Καινούργιες γνωριμίες και άνοιγμα στο κοινωνικό σύνολο, είναι το μυστικό που θα σας βοηθήσει να φέρετε κοντά σας ανθρώπους αξιόλογους, που θα έχουν κάτι να σας πουν να σας προτείνουν ή να σας προτρέψουν να ακολουθήσετε και θα είναι ανάλογο των προσόντων και των δεξιοτήτων σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα το επόμενο διάστημα, να βάλετε μία νέα δραστηριότητα στη ζωή σας, να ασχοληθείτε με κάτι συλλογικό, που έχει να κάνει με το γενικότερο καλό της κοινωνίας, να προβληθείτε από κύκλους ανθρώπων που βρίσκουν ενδιαφέρουσες τις θέσεις σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/9/2020), με λίγο παραπάνω γκρίνια, ίσως να ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα, αφού κατά πάσα πιθανότητα, θα σας βγαίνει η κούραση των προηγούμενων ημερών. Φροντίστε να μην την ξεσπάτε στους κοντινούς σας ανθρώπους, το σύντροφο ή τα παιδιά. Πριν να παραπονεθείτε για οτιδήποτε, χρειάζεται να έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι για όλα όσα σας πιέζουν και σας καταπιέζουν, δεν είναι υπαίτια τα πρόσωπα που σας νοιάζονται και σας αγαπούν. Βρείτε τα με τον εαυτό σας, με μία καλή ενδοσκόπηση σήμερα. Θα σας βοηθήσει σίγουρα.

Ιχθύς

Δεν είναι εποχή να σκεφτείτε, τι έχει γίνει, ή τι δεν έγινε από όλα όσα έχετε προσπαθήσει στη ζωή σας. Μπροστά σας ανοίγονται καινούργια κεφάλαια, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου θα αναδειχθείτε μέσα από αυτό, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Το θέμα είναι να καταφέρετε να πιάσετε τις ευκαιρίες που έρχονται, να πιάσετε τον παλμό των εξελίξεων, όπου και αν συμβαίνουν ή σας αφορούν. Αποφάσεις ή δεσμεύσεις, ενυπόγραφες και μη, καλό θα ήταν να τις αποφύγετε για λίγο διάστημα ακόμα. Από την άλλη εβδομάδα όλα πηγαίνουν καλύτερα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα