Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή

16:56 11/1/2017 - Πηγή: iPop

Σε 12 από τους 14 δήμους της Θεσσαλονίκης τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή, όπως και σε δήμους Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας, που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.

Εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν οι δήμαρχοι αρκετών περιοχών αποφάσισαν πως υπάρχει κινδύνος στην πρόσβαση των μαθητών και δυσκολίες στη

λειτουργία των σχολικών μονάδων (θέρμανση και ύδρευση) και γι’ αυτό το λόγω θα γίνει αναστολή των μαθημάτων και για την Παρασκευή.

Αναλυτικότερα:

Αύριο Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης δε θα λειτουργήσουν, για λόγους ασφαλείας, ούτε οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο οι παιδικοί σταθμοί του Οργανισμού Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ). Στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο ‘Αγιος Στυλιανός», αύριο Πέμπτη, θα λειτουργήσει ένα τμήμα, κατά τις ώρες 07.00 έως 13.00.

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα γερμανικής γλώσσας στο 14ο Γυμνάσιο Λύκειο (Θεμιστοκλή Σοφούλη και Παπανδρέου 1), καθώς και τα μαθήματα ρωσικής ορολογίας στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Εγνατίας 132).

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ), δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 (Καρακάση 1) θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας, από τις 08.00 έως τις 16.00. Τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.), στην οδό Κ. Καραμανλή 164, θα λειτουργήσουν επίσης με προσωπικό ασφαλείας, από τις 07.00 έως τις 15.00.

Εξάλλου, ο Δήμος Θερμαϊκού ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν την Πέμπτη 12/01/2017 και την Παρασκευή 13/01/2017, ενώ οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Κορδελιού – Εύοσμου

Όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί εκτός από τον 1ο, 5ο & 6ο Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και τον 2ο Παιδικό σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, καθώς λόγω του παγετού τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Δήμος Νεάπολης – Συκεών

Κλειστά αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, όπως και μεθαύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα λειτουργήσουν κανονικά οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες.

Δήμος Παύλου Μελά

Αναστέλλονται αύριο τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν θα λειτουργήσουν ούτε οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, ούτε οι Δομές ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ.

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Κλειστά θα παραμείνουν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί.

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

Τα σχολεία στο δήμο θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν και για τις δύο ημέρες και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Δήμος Δέλτα

Τα σχολεία του Δήμου, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο και μεθαύριο τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου.

Δήμος Λαγκαδά

Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ΚΔΑΠ και Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Δήμος Θέρμης

Κλειστά όλα τα σχολεία στον Δήμο την Πέμπτη 12/01.

Δήμος Βόλβης

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και την Παρασκευή 13-1-2017, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Δήμος Χαλκηδόνας

Τα σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

Δήμος Καλαμαριάς

Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 12 και μεθαύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

Στην Κεντρική ΜακεδονίαΣτον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) .Στον Δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής δε θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία όλων των βαθμίδων. Οι παιδικοί σταθμοί σε όλο τον Δήμο θα παραμείνουν κλειστοί όπως επίσης και το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου. Κλειστό θα παραμείνει και την Πέμπτη το Στέκι Αλληλεγγύης.Στον Δήμο Κιλκίς δε θα λειτουργήσουν αύριο 12 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Στον Δήμο Βέροιας δε θα γίνουν μαθήματα την Πέμπτη 12/01/2017, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.Στον Δήμο Πέλλας όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι αύριο κλειστάΣτον Δήμο Έδεσσας κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε ότι αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς, λόγω μικρής προσέλευσης παιδιών θα λειτουργήσει μόνο ο Α’ Παιδικός Σταθμός με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών. -Στον Δήμο Κατερίνης κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων.Στη Λέσβο

Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη τη Λέσβο την Πέμπτη 12 Ιανουραίου 2017 εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευσης Λέσβου:

Δεν θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες της Λέσβου, εκτός από αυτές της πόλης της Μυτιλήνης και των μονάδων Βαρειάς, Ταξιαρχών, Αγίας Μαρίνας, Λουτρών, Χαλίκων, Παναγιούδας, Μόριας, Αφάλωννα, Παμφίλων και Λουτρόπολης Θερμής.

Για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λέσβου:

Δε θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες Γυμνάσιο Αγιάσου, Γενικό Λύκειο Αγιάσου, Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Άγρας, Γυμνάσιο Άντισσας, Λύκειο Άντισσας, Γυμνάσιο Γέρας, Γενικό Λύκειο Γέρας, ΕΠΑΛ Γέρας, Γυμνάσιο Ερεσού, Γυμνάσιο Ιππείου, Γενικό Λύκειο Ιππείου, Εσπερινό Γυμνάσιο και Λυκειακές Μυτιλήνης, Εσπερινό ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, ΕΕΕΕΚ Λέσβου, Γυμνάσιο Καλλονής, Γενικό Λύκειο Καλλονής, ΕΠΑΛ Καλλονής, Γυμνάσιο Μανταμάδου, Γενικό Λύκειο Μανταμάδου, Γυμνάσιο Πολιχνίτου, Γενικό Λύκειο Πολιχνίτου, Γυμνάσιο Φιλίας.

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες σε όλα τα άλλα, εκτός Λέσβου, νησιά του Αιγαίου.

Δείτε επίσης:

Παγωμένη η Ελλάδα μετρά τις δυνάμεις της- Χαμηλές θερμοκρασίες- προβλήματα και χιόνια (Photos-Video)

The post Αυτά τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη και την Παρασκευή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα