Αυτά είναι τα κορίτσια του GNTM 2! Η Ηλιάνα ανέβασε φωτογραφία τους

11:56 27/8/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί εμείς να ξεκινήσουμε να βλέπουμε σε λίγο καιρό στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model, όμως, στην πραγματικότητα τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πολύ και βρίσκονται ήδη πολύ πιο μπροστά απ’ ό,τι βρισκόντουσαν πέρυσι τέτοια εποχή! Τα κορίτσια του GNTM 2 έχουν μπει ήδη στο σπίτι κι έχουν ξεκινήσει τις δοκιμασίες, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μας δίνει μια μικρή πρώτη γεύση!

Το μοντέλο και κριτής του GNTM ανέβασε

στα Instagram Stories της μια φωτογραφία απ’ το backstage κάποιας φωτογράφησης- δοκιμασίας των υποψήφιων μοντέλων, όπου φαίνονται 10 απ’ τα κορίτσια του GNTM 2!

Φυσικά, έχει καλύψει τα πρόσωπα όλων των κοριτσιών της φωτογραφίας με emojis καθώς δεν θα μπορούσε να μας αποκαλύψει ποιες έχουν μπει στο σπίτι ενώ εμείς δεν έχουμε δει ακόμα τις οντισιόν, αλλά παίρνουμε σίγουρα μια πρώτη γεύση!

Τώρα, εάν προσπαθήσει κανείς να ταυτοποιήσει μαλλιά και σωματότυπους με τα κορίτσια των οντισιόν, μάλλον απλά θα παιδευτεί καθώς θυμίζουμε ότι μόλις μπαίνουν στο σπίτι του GNTM, τα κορίτσια υποβάλλονται σε extreme makeover και αλλάζουν τελείως το στιλ αλλά και το χρώμα των μαλλιών τους!

Θυμηθείτε πόσο είχαν αλλάξει οι περσινές διαγωνιζόμενες μετά το makeover!

GNTM Spoiler Alert: Δες πως έγιναν οι παίκτριες μετά το makeover

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το GNTM 2;

Η Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν πάρει τις θέσεις τους, έχουν κάνει ήδη την επιλογή των κοριτσιών κι εμείς περιμένουμε να τους δούμε ξανά στις οθόνες μας!

Πιθανές ημερομηνίες έναρξης του «GNTM 2» εί­ναι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ή η Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

Στο φετινό Next Top Model αναμένεται να δούμε αρκετές αλλαγές κυρίως στη διαδικασία αλλά και στους ρόλους που θα έχει κάθε πρόσωπο.

Η μέχρι πρότινος art-director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, θα έχει φέτος κι άλλο ρόλο, αφού τα σχόλιά της και η συνεργασία της με τα μοντέλα έκαναν την παραγωγή να της εμπιστευτεί κι άλλα καθήκοντα.

Και η Έλενα Χριστοπούλου θα έχει έξτρα ρόλο σε σχέση με πέρυσι, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τι θα κάνει και ποια καθήκοντα θα κρατήσει από εκείνα της περασμένης σεζόν.

Δες κι αυτό:

Τα realities & shows που θα βλέπουμε απ’ τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Photo: Instagram/@ilianapapageorgiou

Το άρθρο Αυτά είναι τα κορίτσια του GNTM 2! Η Ηλιάνα ανέβασε φωτογραφία τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα