Τα ζώδια της Τρίτης 27ης Αυγούστου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

Καρκίνοι, η συναισθηματική σας κατάσταση, σας δημιουργεί επιπλέον ανασφάλειες, για την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Οι καταστάσεις, νιώθετε ότι είναι ανεξέλεγκτες και εσείς δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε.

Παρθένοι, η οργάνωση και η μέθοδο που ακολουθείτε, είναι στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν την ικανότητά σας σε επαγγελματικά θέματα. Η κριτική που δέχεστε από ανώτερα στελέχη, μπορεί να σας πεισμώνει περισσότερο ώστε να αποδείξετε ότι αξίζετε περισσότερα.

Τοξότες, πρωτοποριακά και ασυνήθιστα θέματα σας τραβούν την προσοχή. Η περιπέτεια

και το ρίσκο, είναι για σας πηγή ενέργειας. Δώστε περισσότερη προσοχή όμως, σε ζητήματα που μπορούν να σας βγάλουν εκτός τροχιάς

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση να ξεπεράσετε το καταναλωτικό σας όριο, για να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, θα πρέπει να την περιορίσετε. Οι επιπλέον δαπάνες, ίσως σας φέρουν κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά σας. Δείξτε προσοχή, στην διαχείρισή τους και περάστε ευχάριστα την ημέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία σας, θα εξομαλυνθεί σήμερα, αφού δείξετε την ευγένεια και την γλυκύτητα που έμφυτα έχετε. Η συνεργασία σας, με άτομα του γυναικείου φύλου θα ευνοηθεί και θα μπορέσετε να στηρίξετε τα νέα σας σχέδια, σε καινοτόμες ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια απρόοπτα γεγονότα που ίσως συμβούν στην διάρκεια της ημέρας, θα σας ξαφνιάσουν και θα αλλάξουν την διάθεσή σας. Μέσα από κάποια περιστατικά, θα δείτε με ένα άλλο πρίσμα την προσωπική σας εξέλιξη. Η γρήγορη αντίληψή σας, σε πράγματα και καταστάσεις, σας βοηθάει να αποφασίσετε και να δραστηριοποιηθείτε χωρίς ενδοιασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση, δεν βοηθάει σήμερα να καινοτομήσετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Αντιθέτως, πρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να τα καταφέρετε. Γι’ αυτό μείνετε μακριά από ενέργειες, που ίσως στο μέλλον μετανιώσετε. Η θαλπωρή του σπιτιού σας, θα ενισχύσει την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε μία νοσταλγική διάθεση και να βρεθείτε με πρόσωπα από το παρελθόν. Η συνάντηση με πρόσωπα, τα οποία έχετε κοινούς στόχους, δίνει φτερά στα όνειρά σας. Σήμερα, ευνοείται η επικοινωνία σας και η ανταλλαγή μηνυμάτων, οποιασδήποτε μορφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συναντήσεις με άτομα από την δουλειά σας, σε χώρους εκτός εργασίας, σήμερα, ευνοούνται και κυρίως με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Η εκδοχή να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με προσωπικές σας επιθυμίες, θα σας χαλαρώσει και θα μπορέσετε να εστιάσετε περισσότερο στα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα για σας, θα είναι ξεχωριστή και θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που θέλετε καιρό. Οι φιλικές συναντήσεις και οι έξοδοι που έχετε προγραμματίσει, θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα στις σχέσεις σας. Η ανάγκη να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις, θα εξωτερικέψει τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, ίσως συμβούν γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σας και να σας εμποδίσουν να ολοκληρώσετε τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Αφήστε την ημέρα να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται και μην μπαίνετε στην διαδικασία, να πιέσετε κάποιες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη για περιπέτεια και η συμμετοχή σας σε καινοτόμες ιδέες και σχέδια, δημιουργούν ένα θετικό κλίμα για να εξωτερικέψετε τις ικανότητές σας. Η διάθεση για ταξίδια και την κατάκτηση του άγνωστου, σας δίνει σήμερα μεγαλύτερη αισιοδοξία και φέρνει νέες ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να απομακρυνθείτε, από κάθε ενέργεια και δράση. Ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε ότι σας συμβαίνει και να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Χαλαρώστε και ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, είναι για σας αυτό που θα σας δώσει μία ώθηση, για να κατακτήσετε τους στόχους σας και να επαναφέρετε στο προσκήνιο σχέδια του παρελθόντος. Σήμερα, μπορείτε να ξεχάσετε τις δυσκολίες που έχουν υπάρξει στην ζωή σας και να επικεντρωθείτε, σε νέα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήσετε αρνητικά γεγονότα, να σας εμποδίσουν να προσχωρήσετε σχέδια που θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Η ψυχολογική σας κατάσταση, μπορεί να μην είναι σε ισορροπία αυτή την περίοδο, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις που θα στηρίξουν το μέλλον σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα