H Blake Lively έχει γενέθλια και ο Ryan Reynolds την τρολάρει δημοσίως!

19:44 26/8/2019 - Πηγή: iPop

Ryan Reynolds και Blake Lively είναι απ’ τα αγαπημένα μας διάσημα ζευγάρια κι αυτό γιατί όχι απλώς δεν φοβούνται να εκφραστούν και να «τσαλακωθούν» αλλά τρολάρουν συνέχεια ο ένας τον άλλον δημόσια κι εμείς καθόμαστε απλά και τους απολαμβάνουμε.

Αυτή τη φορά, ο Ryan Reynolds πέρασε το τρολ σε άλλο επίπεδο και νομίζουμε ότι μόνο με μια σύντροφο που έχει ακριβώς την ίδια αίσθηση του χιούμορ θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο!

Ο

ηθοποιός αποφάσισε να ευχηθεί και δημόσια μέσω Instagram στη γυναίκα της ζωής του… Μέχρι εδώ καλά; Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε απλά ένα «χρόνια πολλά» και την έκανε mention. Καλά μέχρι κι εδώ;

Πώς δεν έγραψε όμως έστω έναν στίχο αγάπης, μια φράση, ένα «baby», ένα «woman of my life» κάτι βρε αδερφέ; Δεν χρειάστηκε γιατί σ’ αυτό το post λίγη σημασία είχε η λεζάντα. Το θέμα είναι οι φωτογραφίες.

Ο Ryan Reynolds αποφάσισε να μαζέψει μερικές απ’ τις φωτογραφίες που ποζάρουν μαζί και να της ευχηθεί μ’ αυτό τον τρόπο! Είμαι σίγουρη, όμως, ότι δεν περιμένεις κάτι τόσο mainstream απ’ τον ίδιο… Σωστά;

Γι’ αυτό κάτσε να δεις προσεκτικά μια- μια τις φωτογραφίες κι αν βρεις έστω μια που η Blake Lively να φαίνεται, να μην είναι θολή ή κουνημένη, να μην έχει κλειστά τα ματιά της και να έχει βγει νορμάλ, δείξτη μας κι εμάς!

Πάτα το βελάκι πάνω στη φωτογραφία για να δεις και τις υπόλοιπες! Ryan Reynolds και Blake Lively τρολάρονται για ακόμα μια φορά μ’ αυτές τις αυθόρμητες φωτογραφίες κι αποδεικνύουν πως εάν δεν γελάσεις στη ζωή δεν περνάς ωραία!

View this post on Instagram

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Aug 25, 2019 at 9:30am PDT

Το cute moment της υπόθεσης

Εννοείται πως ο Ryan Reynolds με το post ήθελε για ακόμα μια φορά να τρολάρει τη σύντροφό του, αλλά η ανάρτησή του κρύβει κι ένα πολύ γλυκό μήνυμα, το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος, απαντώντας σε comments των fans του:

Δεν υπάρχουν άσχημες φωτογραφίες της Blake

Μπορεί αυτές οι φωτογραφίες να μην είναι «πετυχημένες», αλλά ο ηθοποιός ακόμα και σ’ αυτές τις φωτογραφίες βλέπει την Blake πανέμορφη, γιατί αυτό θα πει αγάπη: Να κοιτάς τον άλλον και να αισθάνεσαι ότι έχεις δίπλα σου ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσες να βρεις!

Εμείς απλά γελάμε και θυμόμαστε κι άλλες στιγμές που είχαν τρολάρει ο ένας τον άλλον, όπως το 2017 όταν ο Ryan ευχήθηκε στη σύζυγό του χρόνια πολλά ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους, όπου την είχε κόψει!

View this post on Instagram

Happy Birthday to my amazing wife.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Aug 25, 2017 at 8:20pm PDT

Πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με το δώρο που του είχε κάνει η Blake Lively στα δικά του γενέθλια, κι εννοείται πως στάθηκε αφορμή για να τρολάρει για ακόμα μια φορά γράφοντας:

Αυτό το έργο τέχνης είναι το καλύτερο δώρο που μου έδωσε ποτέ η γυναίκα μου. Αν ξεσπάσει ποτέ πυρκαγιά, αυτό θα αρπάξω πρώτα. Θα επιστρέψω αργότερα για την Blake

View this post on Instagram

My first job was delivering newspapers for the Vancouver Sun. The house in the painting is my childhood home. My brothers and I spent years trying to kill each other on that lawn. There are a lot of Easter eggs in the painting, including my idol, John Candy on the front page of the newspaper. The house no longer stands but it’s a living, breathing thing in my head. This piece of art is the greatest present my wife has ever given me. It was created by @dannygalieote. If there’s ever a fire, I’m grabbing this first. I’ll come back for Blake.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Aug 14, 2019 at 4:48pm PDT

Δες και αυτό:

Blake Lively και Ryan Reynolds περιμένουν το τρίτο τους παιδί! | Photos

Photo: GETTY IMAGES FOR ENTERTAINMENT WEEKLY

Το άρθρο H Blake Lively έχει γενέθλια και ο Ryan Reynolds την τρολάρει δημοσίως! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα